Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlični filmovi u kolovozu na Cinemax-u
Posebno izdvajamo odlične filmove Alfreda Hitchcocka, "Marnie", "Strgnuta zavjesa" i "Mahnitost"

Odlični filmovi u kolovozu na Cinemax-u

Foto: HBO

Premijere subotom u 20 sati započinjemo odmah 3.8. dramom Mi i ja koja donosi pogled na živote skupine njujorških srednjoškolaca koji se voze istom autobusnom linijom te kako se odnosi među njima mijenjaju i razvijaju posljednjeg dana škole.

Pod redateljskom palicom Adama Shankmana (Lak za kosu), filmska adaptacija velikog broadwayskog hita Rock zauvijek stigla je i na veliki ekran! 17.8. uživajte u zabavi, šalama i slavnim danima rock 'n' rolla sa sjajnom glumačkom postavom. Ovo je priča o Sherrie, djevojci iz maloga gradića i gradskom dečku Drewu koji se upoznaju na Sunset Stripu dok idu za svojim hollywoodskim snovima.

Proslavljeni iranski filmaš Abbas Kiarostami redatelj je bogato strukturirane drame Kao netko zaljubljen smještene u Tokio i usredotočene na neobičan odnos između postarijeg profesora i lijepe studentice koja noću radi kao skupa prostitutka (24.8.).

31.8. francuska komedija Živjeti zajedno govori o petero ostarjelih prijatelja koji odluče zajedno živjeti umjesto boraviti u staračkom domu. Pridruži im se i Dirk, mladi njemački student etnologije, koji se bavi istraživanjem francuske starije populacije…

Nedjeljom u 20 sati ponovno prikazujemo kvalitetne filmove iz svjetske kinematografije. 4.8. gledamo čileansku dramu Violeta je otišla na nebo o životnom putu slavne čileanske pjevačice i folkloristice Violete Parre, 11.8. na redu je finska drama Pusta luka, dirljiva priča prikazana iz više kutova o skupini likova iz iste finske zajednice koji tragaju za ljubavi tijekom jednoga zimskog tjedna.

Zaluđenost ostarjele imućne dame bivšim dečkom pokaže se riskantnom igrom kada njezin bivši ljubavnik pristane zavesti, a zatim i ostaviti mladu naivnu ženu, radnja je napete kineske drame Opasne veze 18.8. Posljednju nedjelju 25.8. zaključujemo francuskom komedijom Ime u kojoj će potencijalno ime budućeg Vincentovog sina potaknuti burnu raspravu...

Ponedjeljkom u 22 sata ovaj put kao preporuku mjeseca izdvajamo filmove Alfreda Hitchcocka, a prva je na redu triler drama Marnie 5.8. U ovome Hitchcockovu klasiku u glavnim su ulogama Tippi Hedren kao tajanstvena kradljivica i Sean Connery kao „lovac“ koji je uhvati i pokuša ukrotiti… dok istodobno nastoji otkriti mračne tajne skrivene u njezinu izmučenom umu.

Paul Newman i Julie Andrews glume u napetu hladnoratovskom trileru Strgnuta zavjesa o atomskom fizičaru i dvostrukom agentu i njegovoj zaručnici koji lažno emigriraju u Istočnu Njemačku te moraju pronaći način da se vrate na Zapad (12.8.).

Majstor napetosti, Alfred Hitchcock, na vrhuncu je forme u napetom trileru Mahnitost s radnjom u Londonu. Nevin čovjek, kojemu je smješten niz ubojstava, uhvaćen je u mrežu indicija, a Scotland Yard ga proganja (19.8.).

U petak 23.8. u 22:05 sati izdvajamo horor koji nije namijenjen mlađima od 18 godina, Noć živih mrtvaca iz 1990. godine. Originalna Noć živih mrtvaca Georgea Romera premašila je svijet horor-filmova i postala filmski klasik koji je hvalila publika širom svijeta. Ovaj remake u boji u režiji Toma Savinija, Romerova dugogodišnjeg stručnjaka za specijalne efekte i šminku, udahnuo je jezivoj akciji na ekranu boju i nov život (ili pak smrt?).

Od ostalih filmova tu su još drame Zlo sjeme, Vedro vrijeme za vjenčanje, Kralj LearDjevojka u bijegu; horori Dječje igre i Mrtve duše, akcijski film Vatreni anđeli, a subotom u 22 sata nastavljamo s američkom akcijskom serijom Protuudar.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala