Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Igra prijestolja dobila redatelje za novu sezonu
Najvjerniji fanovi serije po popisu redatelja mogli bi lakše predvidjeti tijek 4. sezone

"Igra prijestolja" dobila redatelje za novu sezonu

Fanovi serije Igra prijestolja koji nisu čitali knjige Georgea R. R. Martina ostali su šokirani razvojem događaja u 9. epizodi treće sezone pa će možda biti zainteresirani tko će u novoj sezoni 'imati palicu' barem što se režiranja tiče.

Iako je sam pisac već odredio (i određuje) sudbinu likova, na redatelju preostaje koliko će realno, odnosno krvavo to prikazati. Ukoliko niste od onih koji vole spoilere vjerojatno je bolje da ne čitate nastavak teksta.

Entertainment Weekly objavio je službeni popis na kojem možemo uočiti kako se redatelj 'sporne' epizode David Nutter, koji je osim te režirao šestu i sedmu epizodu 2. sezone, te i posljednju epizodu treće, ne nalazi na njemu tako da su neki fanovi već odahnuli. Zbog te epizode mu predviđaju gotovo sigurnu nominaciju za nagradu Primetime Emmy koje će biti objavljene sutra navečer.

Alex Graves, dobitnik Emmyja za Zapadno krilo, također je već režirao dvije epizode (u trećoj sezoni 4. i 5. epizodu) kojima je impresionirao i gledatelje i kritičare (posebno zbog scene s Daenerys i njezinim zmajem), a sada će imati čast režirati čak njih četiri. David Benioff i D.B. Weiss režirat će prvu epizodu, a za većinu će napisati scenarij.

Možda najpoznatije ime je Neil Marshall (Centurion, Užas iz dubine) koji je isto tako već režirao jednu epizodu GoT-a i to jednu od najvažnijih (9. epizoda druge sezone). Michelle McLaren mogla bi vam biti poznata kao producentica (34 epizode) i redateljica (10) uspješne dramske serije Breaking Bad pa fanovi puno očekuju od središnjih epizoda (četvrte i pete).

SLUŽBENI POPIS REDATELJA 4. SEZONE SERIJE IGRA PRIJESTOLJA:

Epizoda 1 David Benioff i D.B. Weiss
Epizode 2, 3, 8, 10 Alex Graves
Epizode 4, 5 Michelle MacLaren
Epizode 6, 7 Alik Sakharov
Epizode 9 Neil Marshall

D.L. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala