Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zašto Peter Parker ne bi mogao biti biseksualan?
Ako vas je ikada zanimalo kako bi bilo da Spidey 'igra za drugu momčad', Andrew se toga sjetio prije vas

Zašto Peter Parker ne bi mogao biti biseksualan?

"Za fanove je Mary Jane 'MJ'. No, što ako 'MJ' nije Mary Jane, nego neki frajer? Zašto ne bismo otkrili da Peter zapravo istražuje svoju seksualnost? To ionako ne bi bilo ništa novo... zašto ne bi bio gay?", rekao je entuzijastični Andrew za EW.

No, glumac nije stao na tome, već je otkrio i kojeg glumca ima na pameti: "Opsjednut sam s Michaelom B. Jordanom otkad sam ga vidio u ulozi Wallacea u Žici. Jako je karizmatičan i talentiran. Zamislite, to bi bilo još bolje, međurasna biseksualnost!"

Andrew je već predstavio ideju novog Spider-Mana i redatelju Marcu Webbu, no on se nije izjasnio o toj ideji.

Mišljenja fanova o ovome su podijeljena pa se tako postavljaju pitanja tipa "Zašto James Bond ne bi bio Amerikanac?", "Zašto Indiana Jones ne bi bio neki patuljak?" te "Zašto jednostavno Spider-Man ne postane žena jer se nisu baš usrećili s nijednim filmom dosad?".

U svakom slučaju, Andrew je uspio usmjeriti pažnju i na sebe i nastavak Čudesnog Spider-Mana koji bi u kina treba doći u svibnju 2014. godine. 

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    1 0
    Lizistrata lizistrata @ 14.7.2013. 17:08

    Haha glupost, ali mislim da je super kako ovo dokazuje kak je ljude lako navući da odmah kliknu na vijest/članak/info o filmu što god čim netko plasira ovako nešto XDAjde ima nekako smisla s Batwoman, ali sumnjam da bi se išta bitno moglo mijenjati po tom pitanju što se tične glavnih likova, pogotovo kod Marvela. Imam feeling da je ideja na razini one da bi James Bond mogao biti crnac.. Zašto bi to itko napravio pobogu ako je lik već napravljen takav kakav je? Nije da su neki dijelovi sporni pa da ima mjesta za umjetničku interpretaciju, samo bi svi bježali van kanona a bez neke bitne poante.. Da bi moglo biti zabavno bilo što od toga, moglo bi, ali onda to jednostavno više nije taj lik.. 

  • #8
    0 1
    Auran auran @ 13.7.2013. 18:48

         Ma to on samo želi da lik Gwen Stacy ima konkurenciju, hehehe. Već vidim, Gwen Stacy ulazi u njihovu spavaću sobu i nalazi Spider-mana u kompromitirajućem stanju s muškarcem (i drugom ženom), sva bijesna krade mu kostim i postaje Spider-woman. Ili još bolje, kako bi bilo da se ispostavi da je Bond, James Bond zapravo homoseksualac koji je spavao s toliko žena kroz čitav serijal jer si zapravo nije mogao priznati da ga privlače muškraci i sad najednom baca masku mačo-muškarca, daje otkaz u MI6 i postaje čelni čovjek LGBT zajednice, ženi se s g.M-om ili nekim od agenata 00 prefiksa (ili još bolje s nekim agentom FSB-a) i predvodi povorke ponosa širom svijeta. E to bi bilo sjajno.          

         P.S. Da se ne bi tkogod uvrijedio iz LGBT zajednice ovo je samo šala, poštujem sve ljude neovisno jesu li heteroseksualci, biseksualci, homoseksualci, metroseksualci ili aseksualci, nikog ne osuđujem niti gledam krivo zbog seksualne orijentacije. Jedino što je važno je biti čovjek.    

  • #7
    1 1
    played played @ 13.7.2013. 18:15

    presmiješno... spiderman ispituje svoju seksualnost... neka ga onda daju woodyju allenu da ga režira, a on nek mu ubaci opsesivno-kompulzivni poremećaj, još koju neurozu ili egzistencijalnu krizu i eto nam sasvim novog superheroja.... hahahaha

  • #6
    2 0
    Rosinante rosinante @ 13.7.2013. 9:16

    tko to još gleda čovječe..

  • #5
    3 1
    aya aya @ 13.7.2013. 0:18

    Koji biseksualac lupa svima minuse?

Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala