Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


BrBa će ipak dobiti spin-off!
"Better Call Saul" trebao bi krenuti u produkciju čim ekipa dobije zeleno svjetlo od mreže i studija, kaže Vince Gilligan

"BrBa" će ipak dobiti spin-off!

Još malo više od mjesec dana dijeli nas od epske završnice jedne od najpopularnijih dramskih serija Na putu prema dolje, a njezin kreator Vince Gilligan našao je vremena podijeliti s fanovima novosti o spin-offu.

Serija Better Call Saul gdje bi u glavnoj ulozi bio odvjetnik specijaliziran za kriminalne slučejeve Saul Goodman kojeg je utjelovio izvrsni Bob Odenkirk u planu je već dulje vrijeme, a Gilligan je jučer za The Wrap otkrio: "Nismo još sve potpisali i zaključili dogovor o seriji, ali radimo na njoj punom parom kako bismo čim prije krenuli u produkciju."

Producent BrBa Peter Gould koji je i kreirao lik Saula trebao bi producirati i spin-off. "Neprekidno radimo na ideji i scenariju i uskoro ćemo to sve predati mreži i studiju, a vjerujemo kako će se svi složiti da serija ima potencijala jer je zabavna, baš kao i Saul", nastavio je Gilligan.

Gilligan još nije siguran hoće li seriju pretvoriti u polusatnu zabavu ("Ne bih htio sitcom, nego laganu komediju") ili će biti također dramski usmjerena u trajanju od sat vremena, što bi se svakako više uklopilo u BrBa svijet.

Isto tako, još nije poznato hoće li radnja biti smještena prije ili poslije događaja iz BrBa. Gilligan je nastavio tajnovito: "Ne znam hoće li to biti nastavak serije BrBa jer nikad ne znaš što će se dogoditi u posljednjih osam epizoda i gdje će likovi završiti..." Prequel bi otvorio mogućnost povratka Giancarla Esposita (Gus Fring) koji je već istaknuo kako je jako zainteresiran za ponovnu suradnju.

Kako bismo saznali što se dogodilo s preostalom ekipom BrBa moramo pričekati do 11. kolovoza kada počinje prva od posljednjih osam epizoda!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala