Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Smith preskup za Dan nezavisnosti
15 godina nije bilo ni riječi o nastavcima ovog filma, a sada se barem jednom tjedno dogode neke promjene u projektu

Will Smith preskup za Dan nezavisnosti

Prije samo dva dana otkrili smo kako se na nastavku popularnog Dana nezavisnosti radi punom parom, a već je sada poznato kako glavna zvijezda originala ipak neće ponoviti svoju ulogu.

Redatelj Roland Emmerich priznao je za NY Daily News kako je Will Smith, koji je 1996. godine glumio kapetana Stevena Hillera, jednostavno preskup za nastavke. ''Pola likova iz originala se pojavljuje i u novom scenariju, a druga polivica likova će biti nova, što je logično s obzirom na to da ćemo imati vremenski odmak od 20 godina'', istaknuo je Emmerich.

Svoje uloge će najvjerojatnije ponoviti Jeff Goldblum i Bill Pullman koji je već entuzijastično rekao kako bi volio ponoviti svoju ulogu predsjednika Thomasa J. Whitmorea, no zbog navedenog vremenskog razmaka sigurno je kako se ne bi našao u ulozi trenutnog predsjednika.

Ekipa koja radi na filmu se nada kako će nastavak biti prvi od dvodijelne priče trenutno pod radnim naslovom Dan nezavisnosti zauvijek dio 1 i dio 2 (ID Forever Part I and Part II).

Osim što je Will Smith 'preskup', ova vijest je u skladu s njegovom izjavom da odustaje od blockbustera nakon što je Zemlja: Novi početak doživjela fijasko. No, kako je Smith poznat po lošoj procjeni i odbijanju uloga (Neo, Matrix te Django, Odbjegli Django) koje su na kraju bile kultne, ne bi nas iznenadilo ako će nastavci Dana nezavisnosti biti i više nego uspješni.

Podsjetimo, Dan nezavisnosti 2 u kinima se očekuje tek 3. srpnja 2015. godine. 

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala