Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pogled na animirani LEGO film!
Iako Justice League nećemo tako skoro vidjeti u akcijskom filmu, koga briga kad je Warner Bros. ovdje stavio i Batmana i Supermana!

Prvi pogled na animirani LEGO film!

Jučer je predstavljen prvi teaser trailer za LEGO animirani film koji je pozitivno iznenadio gledatelje diljem svijeta!

Postojale su bojazni za ovaj projekt jer je bilo pitanje kako izbjeći da ne postane samo dugačka reklama za najpoznatije kockice na svijetu. No, u Warner Bros.-u su se potrudili i uz pomoć CGI tehnologije sastavili, barem kako se trenutno čini, smiješan i nimalo dosadan animirani film.

Redatelji LEGO filma su Christopher Miller i Phil Lord, dvojac zaslužan za uspjeh urnebesne komedije 21 Jump Street i animiranog hita Oblačno s ćuftama. U režiji im je pomogao i Chris McKay, najpoznatiji po odličnoj akcijskoj animiranoj SF seriji Robot Chicken.

Osim izvrsnih režisera u animiranom filmu se još uz Batmana i Supermana pojavljuju i Wonder Woman i Ninja Kornjače, a glas Lego Bogu je posudio ni više ni manje nego – Morgan Freeman!

Radnja prati mladog Emmeta (Chris Pratt) koji jedini može spasiti svijet od zlog Presidenta Businessa (Will Ferrell). Emmet naravno nema pojma zašto je baš on 'izabrani', a niti ostalima nije baš jasno po čemu je ovaj smušeni junak poseban.

Na putu mu pomažu Lego Bog/Čarobnjak (Morgan Freeman), Batman (Will Arnett) i Superman (Channing Tatum), a na zločestoj strani su Bad Cop (Liam Neeson) i Metalbeard (Nick Offerman).

I u ovom filmu je neizbježna ljubavna priča ili barem patnja glavnog junaka za zgodnom misterioznom ženom. Elizabeth Banks posudila je glas Lucy, neustrašivoj junakinji koja se baš i ne obazire na nespretnog Emmeta.

Po svemu sudeći, LEGO film ima sve: odličnu animaciju, dobar humor, Batmana, Supermana, Morgana Freemana, a ukoliko ste jedan / jedna od onih koji vole Valentinovo film će biti izvrsna prilika za odlazak u kino jer na taj dan stiže u kina.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala