Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sofia Coppola: Paris Hilton me impresionirala!
Slavna redateljica impresionirana je Paris Hilton i njezinom cameo ulogom u filmu "The Bling Ring"

Sofia Coppola: Paris Hilton me impresionirala!

Foto: PR Photos

Slavna redateljica Sofia Coppola izjavila je kako je ostala impresionirana Paris Hilton i njezinom cameo ulogom u filmu "The Bling Ring". Kako samo ranije pisali u nekoliko navrata, radnja spomenutog filma temeljena je na istinitim događajima, točnije skupini teenegera koji su poharali i opljačkali domove slavnih hollywoodskih zvijezda, a među njima i dom Paris Hilton. Upravo zbog toga, redateljica Coppola, koja stoji iza "The Bling Ring" filma, istaknula je kako je Paris, unatoč tome što je i sama bila žrtva drskih provalnika, sjajno odradila glumački posao te za potrebe vjerodostojnijeg snimanja ustupila i svoju vilu.


- Iskreno, impresionirana sam Paris Hilton. Bila je od velike pomoći na snimanju i svjesna je same sebe. Htjela sam prikazati kako je to zaista biti u Parisinom ormaru i tom uzbuđenju pri ulasku u njega. To vam je kao dućan sa slatkišima. Impresivno. Nisam mogla ni zamislit vrijednost te odjeće, ali Paris je bila totalno cool - ispričala je redateljica kultnog filma "Lost in Translation" te kazala kako je "The Bling Ring" odlučila snimiti jer je smatrala da priča ima sjajne temelje.

- Pričala sam s kćerkom svoje prijateljice, koja ima tek 17 godina, i ona i njezini prijatelji su me podučili tzv. slengu koju teenegeri koriste. Tako mi je jedna djevojčica otkrila da je normalno da se međusobno nazivaju kur…, kuj… i flundr… Isto tako, obišla sam puno noćnih klubova u Los Angelesu i sve djevojke su bile odjevene u minice i imale su vrtoglavo visoke pete. Sve to skupa bilo mi je prilično egzotično. Svi su se samo dopisivali preko mobitela, fotkali, a ja sam to sve upijala i iskoristila za film. Bilo je to poput nekog sf-a za mene, ali me interesiralo i mislim da sam vrlo spretno predočila i kroz filma puno toga rekla o našoj kulturi i što je trenutno 'najbitnije' - ispričala je Sofia čiji se "The Bling Ring" film s Emom Watson u glavnoj ulozi premijerno počinje prikazivati 14. lipnja u američkim kinima.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala