Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vip startao sa digitalnom satelitskom televizijom
Nakon što je u ožujku ove godine stekao stopostotno vlasništvo nad tvrtkom Digi TV, Vipnet je svojim korisnicima ponudio uslugu satelitske televizije

Vip startao sa digitalnom satelitskom televizijom

Riječ je o usluzi digitalne satelitske televizije koja koristi DTH (Direct to Home) tehnologiju dostupnu na području čitavog teritorija Republike Hrvatske.

Korisnicima su na raspolaganju Osnovni paket koji sadrži 44 televizijska i 28 radijskih kanala te Prošireni paket koji sadrži dodatnih 26 televizijskih kanala.
Vip SAT TV aktivira se potpisivanjem korisničkog ugovora na bilo kojem Vip prodajnom mjestu ili pozivom Vip Službi za korisnike, a korisnik može birati želi li uslugu aktivirati bez ugovorne obveze ili s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseca.
Uz ugovornu obvezu ostvaruju se i značajni popusti prilikom instalacije opreme.

- Pokretanjem Vip SAT TV-a Vipnet je postao jedan od vodećih pružatelja usluga digitalne televizije te je tako učvrstio svoju poziciju pružatelja kompletnih komunikacijskih rješenja.
Ova usluga efikasno je i jednostavno rješenje za satelitsku televiziju dostupno u svakom kutku Republike Hrvatske te predstavlja izvrsnu vrijednost za novac.
Raduje me što mogu najaviti da će Vipnet u idućem periodu dodatno obogaćivati programsku ponudu. – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Korištenje Vip SAT TV-a vrlo je jednostavno. Potrebno je posjedovati samo satelitsku antenu, prijamni uređaj (receiver) i smart karticu koju će korisnici dobiti u najam, a čija je cijena uključena u mjesečnu naknadu Vip SAT TV usluge. 
Antena mora biti okrenut prema satelitu INTEL-SAT 10-02, koji se nalazi na orbitalnoj poziciji 1°W  (zapad).
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2018 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala