Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glumci koji su odbili uloge u kultnim serijama
Oni koji su dobili uloge umjesto njih mogu im biti vječno zahvalni jer su im promijenile i karijeru i život

Glumci koji su odbili uloge u kultnim serijama

Seks i grad, Izgubljeni, Buffy, Obitelj Soprano… ove serije su postale kultne zbog izvrsnih glumaca koji su u njima ostvarili glavne uloge. 

No, mnogi od glumaca se u takvim ulogama našla samo zato što ju je neka zvijezda s tadašnje A liste odbila. Nezahvalno je zamišljati ''što bi bilo kad bi bilo'', no prisjetimo se deset slavnih koji su odbili uloge kako bi se posvetili filmskoj karijeri (koja je neslavno propala), a koje su drugima promijenile život.

1. Dana Delany: Carrie Bradshaw, Seks i grad

 
U  vrijeme kada je seks bio svojevrsna tabu tema u medijima, slično kao i pojam single cure u 30-ima, pojavio se Seks i grad i Carrie Bradshaw. Prvo je uloga bila ponuđena Dani Delany koja ju je odbila jer nije htjela da je se povezuje sa serijom o seksu. Sarah Jessica Parker zbog toga joj može biti vječno zahvalna jer joj je ta uloga donijela status zvijezde i modne ikone.
 
2. Sandra Bernhard: Miranda Hobbes, Seks i grad
 
 
Još jedna propuštena prilika u kultnoj seriji. Cynthia Nixon kao crvenokosa Miranda čini se nezamjenjiva, pogotovo ako znamo da je uloga skoro pripala komičarki Sandri Bernhard.
 
3. Michael Keaton: Jack Shephard, Izgubljeni 
 
 
Kada je J.J. Abrams napisao seriju Izgubljeni, prvi kojemu je bila ponuđena uloga Jacka Sheparda bio je Michael Keaton koji ju je odbio jer je uloga bila previše ''smrtnička'' za njega. Kako god bilo, Matthew Fox je sigurno i više nego zadovoljan što je glumio u ovoj izvrsnoj seriji.
 
4. Katie Holmes: Buffy Summers, Buffy, ubojica vampira
 
 
Katie Holmes nekad je glumila samo slatkice - možete li je zamisliti kako ubija vampire na dnevnoj bazi? Sarah Michelle Gellar prvotno je trebala dobiti sporednu ulogu Cordelije, ali je postala Buffy kad je Katie odbila ulogu kako bi završila srednju školu.
 
5. Craig T. Nelson: Jay Pritchett, Moderna obitelj
 
 
Nevjerojatno, ali Craig T. Nelson odbio je ulogu u seriji u kojoj bi mu ženu glumila Sofia Vergara. Što se nas tiče još bolje jer su ona i Ed O’Neill odličan par!
 
6. Bridget Fonda: Ally McBeal, Ally McBeal
 
 
Calistu Flockhart često iz navike zovemo Ally McBeal, ali prvi izbor za ovu ulogu nije bila ona već Bridget Fonda koja ju je odbila kako bi se posvetila filmskoj karijeri. Loša odluka.
 
7. Michael Richards: Adrian Monk, Monk
 
 
Kramer kao detektiv s opsesivno kompulzivnim poremećajem? Zašto ne. Poznati Kramer odbio je ulogu, a onda je i ABC odustao od serije. Sva sreća pa ju je USA Network uzela pod svoje i priskrbila Tonyju Shalhoubu tri Emmyja za ulogu Monka.
 
8. Ray Liotta: Tony Soprano, Obitelj Soprano
 
 
Dobri momci su pokazali kako Ray Liotta može izvrsno glumiti mafijaša pa ne čudi što je on bio prvi izbor za ulogu. Liotta ju je odbio kako bi se posvetio filmskoj karijeri, a James Gandolfini je ostvario ulogu života i savršeno odglumio Tonyja Soprana.
 
9. Matthew Broderick i John Cusack: Walter White, Na putu prema dolje
 
 
Producenti su prvo odbili Bryana Cranstona jer si nisu mogli izbaciti iz glave njegovu ulogu smotanog Hala iz Malcolma. Sva sreća da su Matthew Broderick i John Cusack odbili ovu ulogu i da je autor serije Vince Gilligan našao Cranstonovu kratku epizodu iz serije Dosjei X jer ne možemo zamisliti da bi itko bolje odglumio Waltera Whitea.
 
10. Pamela Anderson: Dana Scully, Dosjei X
 
 
Ne, ovo nije šala. Pameli Anderson je zbilja bila ponuđena uloga agentice Scully. Ili barem tako ona tvrdi.
 
D.L.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala