Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte raskoš Velikog Gatsbyja u novom traileru
Warner Bros. u javnost je pustio novi trailer za "Veliki Gatsby" Baza Luhrmanna, koji će otvoriti ovogodišnji festival u Cannesu

Pogledajte raskoš "Velikog Gatsbyja" u novom traileru

 
Burne dvadesete su u punom zamahu u novom traileru za nadolazeći film Veliky Gatsby. Baz Luhrmann primio se režije ove adaptacije književnog klasika F. Scotta Fitzgeralda, koja prati Nicka Carrawaya (Tobey Maguire), koji se nađe usred glamuroznog života milijunaša Jaya Gatsbyja (Leonardo DiCaprio). 
 
Luhrmann je u suradnji sa ekskluzivnim producentom Shawnom "Jay-Z" Carterom i izvršnim glazbenim direktorom Antonom Monstedom, pretvorio jazz pozadinu Fitzgeraldovog romana u glazbeni ekvivalent našeg doba, spajajući hip-hop, tradicionalni jazz i druge suvremene glazbene izričaje.
 
"Fitzgeraldov roman vezan je uz jazz, suvremenu glazbu 1922. godine, u koju je smještena radnja romana. Mi smo našim gledateljima i glazbeno željeli približiti film, koristeći našu suvremenu glazbu, jednako kao što je to Fitzgerald učinio za svoje čitatelje.", izjavio je Luhrmann. 
 
Jay-Z se također osvrnuo na glazbu rekavši: "Veliki Gatsby je klasična američka priča o čovjekovom ulasku u svijet ekstravagantnosti, dekadencije i iluzije. Priča je zrela za eksperimentiranje i spremna za interpretaciju na moderan način. Imaginacija koju je Baz unio u Moulin Rouge stvorila je vrhunsko djelo, kao i u Romeu i Juliji gdje je glazba dobila karakter. Vizija i smjer u kojem ovaj film ide ima sve predispozicije za epsko iskustvo."
 
Trailer je u Luhrmannovom stilu - spektakularan! Velebne vile, maglovita prisjećanja rata, vatrometi koji na nebu sjaje poput rasutih dijamanata...i sve to uz glazbenu pozadinu Beyoncé i Andrea 3000, Lane Del Rey i Florence and the Machine.
 
Veliki Gatsby otvara ovogodišnji festival u Cannesu, koji će se održati od 15. do 26. svibnja, a u naša kina dolazi 16. svibnja. 

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala