Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte službeni video naših predstavnika na Eurosongu!
Naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu, Klapa s mora, snimili su studijski video za pjesmu "Mižerja"

Pogledajte službeni video naših predstavnika na Eurosongu!

Foto: HRT, YouTube

Hrvatski predstavnici na Eurosongu, Klapa s mora, snimili su studijski spot za pjesmu "Mižerja", a za tu su priliku okupili i ekipu zaduženu za što bolju prezentaciju klape - Snježanu Abramović Milković, odgovornu za koreografiju te Ivana Marušića Klifa koji se pobrinuo za popratne vizuale.


Riječ je o studijskom spotu koji je snimljen za službeni kanal Eurosonga, a ovo je prvi pokušaj da se naša pjesma predstavi u što boljem svjetlu.

Klapu s mora inače čine: Marko Škugor iz klapa Kampanel (prvi tenor), Ante Gali iz Klape Sinj (drugi tenor), Nikša Antica iz klape Kampanel (prvi bariton), Leon Bataljaku iz klape Crikvenica (drugi bariton), Ivica Vlaić iz klapa Sebenico (bas), te Bojan Kavedžija iz klape Grdelin (bas).

Kako vam se sviđa spot?

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 1
    Redlena redlena @ 13.3.2013. 10:40

    Meni ovo sve skupa nije loše,naročito ako se svih prijašnjih predstavnika i pjesama

  • #4
    0 0
    Dunjadunja dunjadunja @ 13.3.2013. 10:22

    Koregrafija je grozna. Kao lutke na koncu. Bili bi bolji bez ikakve koregrafije nego s ovakvom.

  • #3
    2 0
    Rosinante rosinante @ 13.3.2013. 9:38

    mene samo zanima hoće li netko sa HRT-a odgovarati ako ovo ispadne samo još jedan debakl u nizu..

  • #2
    0 0
    borut28 borut28 @ 13.3.2013. 8:50

    Eurosong nije više od Mižerije, ali zadnjih godina nismo uspjeli napraviti niti mižeriju od pisme. Predmnijevam da se puno ne mijenja svit na dalekovidnici glede kadra, koji  razvojno nije dosegnuo tu granicu, da bi nam ponudio nešto više. Nisu krivi; godinama izvode onoliko dobro predstavljanje Hrvatske na Eurosong, koliko je to moguće, koliko su sposobni.

     Konačno nikada ne razumije beskonačno, pa se naša vrtnja oko; bokun, debilić-pilić, pisma- tisna...može učiniti simptomatičnim. Mislim da se zove perserveracija (ili sl.) poremećaj kada ne možeš preći na novu temu, slog ili riječ.. Barem da se osjeti varnica duše. 

    Ako netko uspije promijeniti ekipu koja vodi Hrvate na Eurosong, biti će to veliki korak Kao da samo bolesnici imaju pravo biti bolesni, mogu i ono koji nas vode na Eurosong.. To im je olakotno.

    O koreografiji ne triba trošiti riči; muči-idi kući! Koriste ruke, svemočne ruke, koje mogu služiti za vrhunsko estetsko oblikovanje. Na sceni ruke su u stanju da odgonetnu ono oko čega se uzalud trudio razum. Ali i ovdje , one nisu u službi lipote.

    Galebi, izdržite. Dico, želin Van finale.  Sami na sceni pokažite svoj talenat, poletite iznad ovih okvira mediokriteta. Jastreb ne pita  goluba za dopuštenje. Ako ne; Bižte doma, najgore je prošlo.

  • #1
    2 0
    gordan gordan @ 13.3.2013. 1:39

    Zapravo ne znam kaj me natjeralo da ovo sad gledam ali meni to uopće nije tak grozno, a nisam baš ljubitelj "kamen gori stina puca" tipa glazbe.

    Koreografija je posebna stvar, dečki su se totalno raspametili - okreću se lijevo, okreću se desno, okreću se naprijed, gledaju jedan drugog u oči, žmire, stoje u krug, stoje u liniji. To valjda tak treba izgledat...

    S obzirom da nisam poznavatelj, ne znam jesu li ubacili kakav dosad neviđeni element koreografije specifične za žanr, tak da se ispričavam unaprijed ako su pomaknuli granice u tom segmentu a ja to nisam primjetio... Pjevat znaju (bilo bi čudno da ne znaju s obzirom da su ih probrali iz najboljih klapa), sve najbolje želim.

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala