Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera posljednje sezone serije Smallville
Završetak sage o danima mladog Supermana gledajte od 16.ožujka na Doma TV-u

Premijera posljednje sezone serije "Smallville"

Foto: NovaTV

Televizijsku premijeru desete i ujedno posljednje epizode serije "Smallville" donosi Doma TV. U gostujućim ulogama ljubitelji ovog serijala moći će vidjeti jednu od 'očajnih kućanica' Teri Hatcher i to u ulozi Elle Lane, majke Lois Lane. Osim Teri gledatelji će i u gostujućim ulogama moći vidjeti, Calluma Bluea, poznatog po ulozi u povijesnoj uspješnici "Tudori". U posljednjoj sezoni serije redateljskog i producentskog posla se prihvatio glavni glumac serije, markantni Tom Welling.

O čemu se zapravo radi u posljednjoj sezoni? Naime, Clark Kent je na putu da zbog duhova svoje prošlosti okrene se tami. Unatoč svih tim okolnostima u posljednjoj sezoni serije mladi Superman treba biti dovoljno moćan da se odupre zlim silama i konačno postane Zemljin najmoćniji zaštitnik. Deseta, posljednja sezona je za pravo završetak legende o odrastanju mladog Supermana koji u ovoj sezoni nastavlja s akcijom, avanturom i neizvjesnošću.



Podsjetimo, na završetku devete sezone General Zod (Callum Blue) i njegova vojska proglasili su rat ljudima na Zemlji. Clark je uspio spriječiti smrt tisuće ljudi. Nemajući izlaza Clark je zabio bodež u sebe te tako spasio mnogobrojne živote. Nakon fatalnog poljupca, Lois Lane je shvatila da je Clark Kent i njezin superjunak - ista osoba! Nakon što je napokon pronašla iskupljenje i drugu priliku za ljubav, Chloe Sullivan i Oliver Queen - superjunak Zelena strijela, su bili sudbinski razdvojeni. Tess Mercer,  nasljednicu imperija Lex Luthor i dvostruku agenticu za organizaciju Checkmate, Zod je fatalno spalio. Za vrijeme boravka u bolnici Tess je posjetila starija žena, s kojim motivom još nije otkriveno.

U novim nastavcima Lois pronalazi Clarkovo beživotno tijelo te uklanja plavi kriptonit što mu omogućava da se oporavi. Međutim, Lois krišom nestane prije nego što se Clark probudi da bi sačuvala njegovu tajnu. U međuvremenu, Chloe očajnički želi pronaći Olivera pa se za odgovore obrati nevjerojatnu izvoru. Jonathan se vraća na Kentovu farmu s porukom za Clarka, a Tess se vraća u laboratorij LuthorCorpa. Tek kada se pomirio sa svojim podrijetlom, Clark u posljednjoj sezoni mora pronaći hrabrosti da izađe iz sjene te se pokaže svjetlu dana. Nikad prije nije bilo toliko opasnosti za Clarka da se razotkrije javnosti. Sve je u Metropolisu okrenuto protiv superheroja….

Završetak sage o danima mladog Supermana (Tom Welling kao mladi Superman i izvršni producent serije) gledajte od 16.ožujka na Doma TV-u.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala