Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi nastavak filma ''Kako se riješiti šefa''
Jason Bateman, Jason Sudeikis i Charlie Day ponovit će svoje uloge u ovoj crnoj komediji

Novi nastavak filma ''Kako se riješiti šefa''

Sljedeće godine mogli bismo otkriti nove, neobične i kreativne načine kako se riješiti šefa.

Prvi dio komedije Kako se riješiti šefa u kinima smo imali priliku gledati tijekom ljeta 2011., kada je redatelj Seth Gordon najavio mogućnost nastavka. Budući da ga je i kritika i publika jako dobro prihvatila te je zaradio više od 200 milijuna dolara bilo je pitanje vremena kada će New Line odobriti budžet za drugi dio. Pregovori su trajali tijekom 2012., a početkom ovog mjeseca potvrđeno je da ćemo u glavnim ulogama ponovno gledati Jasona Batemana, Jasona Sudeikisa i Charlieja Daya.

Jamie Foxx još uvijek je u pregovorima oko repriziranja svoje uloge kriminalnog mentora glavnim junacima. Zločesti šefovi su za sad još uvijek nepoznati, ali kako je lik Jennifer Aniston navodno preživio, očekujemo neku njenu cameo ulogu.

Podsjetimo, u ovoj komediji mogli smo vidjeti malo drugačiju Jennifer. Lik slatkice i dobrice zamijenila je seksi, napasnom šeficom koja ne preza ni pred čime. Kako bi njen seksipil došao još više do izražaja u filmu je nosila dugačku smeđu periku. Zgodna glumica je priznala kako joj se svidjela uloga negativke Julije: ''Postoji nešto zločesto u svima nama, htjeli mi to priznati ili ne.''

Jen trenutno radi na kriminalističkoj drami radnog naslova Untitled Elmore Leonard Project u kojem je svoje poznate pramenove zamijenila plavom perikom.

Koga ćemo sve gledati kako se pokušava riješiti šefa te tko će ih glumiti, saznat ćemo krajem ljeta kada bi trebalo početi snimanje. Nastavak će ponovno režirati Seth Gordon, a radnja je još uvijek nepoznata.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala