Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ang Lee režirat će Kleopatru s Angelinom Jolie
Poznati redatelj rekao je da će "vjerovatno" prihvatiti ponudu nakon što ga je Angelina pismeno zamolila

Ang Lee režirat će "Kleopatru" s Angelinom Jolie

Oskarom nagrađen redatelj Ang Lee izjavio je da će "vjerojatno" prihvatiti ponudu da režira povijesni ep Kleopatra s Angelinom Jolie, nakon što ga je holivudska glumica pismeno zamolila da preuzme "kormilo" filma.

Lee, čija je 3D avantura Pijev život zaradila 11 nominacija za Oskara, rekao je da će pročitati scenarij prije donošenja odluke, ali projekt je "vrlo privlačan", prenosi AFP.

- Sony me zamolio da snimim film i Angelina Jolie mi je pisala izrazivši želju za suradnjom. Mi se divimo jednan drugom ... projekt izgleda vrlo atraktivno - rekao je Amerikanac tajvanskog porijekla novinarima u Taipeiju.

- To je visokobudžetni film pa ga pažljivo razmatram ... ovo je rijetka prilika i vjerojatno ću je prihvatiti - kaže Lee. Redatelj se vratio u rodni grad tijekom vikenda kako bi proslavio  što je Pijev život osvojio 11 nominacija za Oskara, uključujući one za najbolji film i najboljeg redatelja.

Film, sniman 70 posto u Tajvanu, temelji se na romanu Yanna Martela o indijskom dječaku koji napušten pluta oceanom s bengalskim tigrom na palubi, a postao je Leejev financijski najuspješniji film, s više od 490 millijuna dolara zarade na kino blagajnama diljem svijeta, prema 20th Century Foxu.

Redatelj, koji živi u New Yorku, hvaljen je kao "slava Tajvana" nakon što je postao prvi Azijac koji je osvojio Oskara za najbolju režiju zbog gay kaubojske drame Brokeback Mountain 2007. godine.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala