Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za Štrumpfove 2!
Animirani hit "Štrumpfovi" 2011. godine svojom je zaradom na kino blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja

Stigao trailer za "Štrumpfove 2"!

Foto: about.com

"Nekoć davno postojala je šumica u kojoj su u svom tajnom naselju živjela malena stvorenja... a zvali su se Štrumpfovi". Vjerojatno ne postoji nitko tko se ne sjeća ovog legendarnog uvoda jedne od najpoznatijih animiranih serija svih vremena koja je prošle godine dobila i svoj filmski nastavak jednostavno nazvan "Štrumpfovi".

Animirani hit "Štrumpfovi" 2011. godine svojom je zaradom na kino blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja. U Hrvatskoj ga je pogledalo gotovo 135 tisuća gledatelja čime je postao najgledaniji film prošle godine u domaćim kinima, a film je u svijetu sveukupno zaradio preko 563 milijuna dolara!


U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi sljedećeg ljeta, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena "Zloćke" kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

"Štrumpfovi 2" bit će, naravno, sinkronizirani na hrvatski jezik, a u kinima se očekuju 1. kolovoza.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala