Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: James Franco kao Čarobnjak iz Oza
"Disney-eva" fantastična avantura „Oz veliki i moćan“, u režiji Sama Raimija govori o porijeklu dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza

VIDEO: James Franco kao Čarobnjak iz Oza

Prije više od 70 godina Čarobnjak iz Oza oduševio je publiku u svoj svojoj Technicolor slavi, a sada će James Franco i ekipa pokušati učiniti isto u filmu Oz: Veliki i moćan (Oz: The Great and Powerful).

Film priča o besramnom cirkuskom mađioničaru koji postaje veliki čarobnjak koji će kasnije pomoći Dorothy i društvu u filmu Čarobnjak iz Oza iz 1939. U filmu redatelja Sama Raimija, Franco glumi Oscara Diggsa, kanzaškog mađioničara, koji se opija u zemlji daleko, daleko odavde, a koju većina gledatelja poznaje pod imenom Oz.

U traileru za prequel Čarobnjaka iz Oza, možete dobiti svjež pogled na leteće majmunime, magiju i, naravno, vratolomije koje očekuju Diggsa na putu da postane veliki Čarobnjak iz Oza. Mila Kunis, Rachel Weisz i Michelle Williams u filmu su tri vještice koje šalju Diggsa u borbu protiv Zle vještice (Wicked Witch) čime će postati veliki čovjek kao što je predodređen da bude.

Pod Raimijevom redateljskom palicom, Disney izdanje izgleda slično onom Tima Burtona i njegovoj Alisi u zemlji čudesa. To nije pogreška - film je producirao Joe Roth, koji je također i producent Alice, a Oz: Veliki i moćan stiže u kina ožujku iduće godine - tek nešto više od tri godine nakon što je Alisa u zemlji čudesa premijerno prikazana. Burtonov je film zaradio preko 1 milijardu dolara širom svijeta, pa se Disney vjerojatno nada kako će se površinske sličnosti proširiti također i na prihod.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala