Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Ekipa Melrose Placea ponovo na okupu
Slavna glumačka postava okupila se u TV emisiji "Good Morning America", 20 godina nakon premijere prve epizode

VIDEO: Ekipa "Melrose Placea" ponovo na okupu

Foto: PR Photos

Ekipa kultne serije "Melrose Place" okupila je u TV emisiji "Good Morning America" i to 20 godina nakon premijere prve epizode. Marcia Cross, Josie Bissett, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Grant Show, Daphne Zuniga, Doug Savant, Laura Leighton i specijalna gošća Heather Locklear prisjetili su se dana kada su zajedno glumili.

Locklear je izjavila kako joj je sudjelovanje u ovoj seriji bilo odskočna daska u karijeri te da je bila njihov fan i prije nego se pridružila ekipi kao 'gost glumac'.

- Kada sam gledala seriju pomislila bih 'oh, Bože, bilo bi vrlo zabavno glumiti s njima' i zaista je to bila posebna uloga za mene - komentirala je Locklear. Glumci su se prisjetili i najdražih scena, poput eksplozija u zgradama, borbe između mlade u vjenčanici i mačke, prostitucije i mnogih drugih, prenosi Blix.


Podsjetimo, "Melrose Place" se originalno emitirala na programu mreže Fox od lipnja 1992. do svibnja 1999. godine. Seriju je stvorio Darren Star, a producirao Aaron Spelling, te je predstavljala spin off velikog hita Beverly Hills 90210, odnosno drugu seriju istoimene franšize.

Radnja je bila smještena u stambenu zgradu na adresi 4616 Melrose Place zapadnog Hollywooda i pratila živote njenih stanara koji su bili u 20-im godinama života i nastojali započeti razne poslovne karijere. Serija se na programu održala sedam sezona i odlikovale su ju brojne promjene glumačke postave. Godine 2009. godine snimljen je njezin nastavak, tzv. druga generacija Melrose Place, ali je zbog slabe gledanosti odmah skinuta s programa.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala