Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezda serije Ezel: Gay sam, ne želim više lagati
Kenan Imirzalioglu rekao je da se ne želi sramotiti kao kolega iz serije "Sulejman Veličanstveni"

Zvijezda serije Ezel: Gay sam, ne želim više lagati

Turski glumac Kenan Imirzalioglu, glavna zvijezda TV serije Ezel i miljenik ženske publike, priznao je da - voli muškarce. Kazao je da više ne želi živjeti u laži i pretvrati se da ga privlače žene, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Odlučio sam priznati, nemam se namjeru sramotiti kao moj kolega Burak Özçivit koji se morao pravdati da se samo hrvao s muškarcem s kojim je fotografiran. Ja se ne hrvam s muškarcem, mi se volimo - poručio je Imirzalioglu.

Inače, Burak, koji u seriji Sulejman Veličanstveni tumači ulogu Bali-bega, prije dva mjeseca je snimljen u akciji sa svojim ljubavnikom, a vijest je uzburkala tursku javnost.


U listopadu 2010. godine turski novinari upitali su Imirzalioglua da li su točne glasine o njegovoj homoseksualnosti, a zvijezda Ezela je na to odgovorila:

- To su gluposti koje nema potrebe komentirati - rekao je Kenan Imirzalioglu. Ipak, glumac je sada odlučio skinuti masku i priznati se ipak neće oženiti svojom kolegicom, kako je ranije najavljivao.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #15
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 4.10.2012. 19:30

    a jbga ti lupis metaforu na osvrtnutu metaforu politicko-estradnih diva i tamburasa pa onda ocekujes da te jedan seljak skuzi...imas preveliko misljenje o forumasima vald

    i da znam da je ovo bilo silovanje hrvatskog jezika, that was the point

  • #14
    0 0
    mersault mersault @ 4.10.2012. 16:45

    A jbt, mozemo l' mi razmijenit bar 2 posta bez nerazumijevanja. Čuj sad ja rek'o da su tamburaši gayevi, samo se zanio malo u očito neuspjelim metaforama i to je sve. Ako Iznaghi može na terenu zabijat ženi, mogu i tamburaši bit gayevi, uhvatila me nostalgija za M.M.-on, šta ćeš. Gay pride u BG sam uporedio s ku manifestacijom jer su neki predstavnici provokativne transparente i rekvizite tumačili kao umjetničku slobodu. Eto to je sve, nit' sam spav'o s Tarikom, nit' s tamburašima, nit' "izdaleka" upirem prstom u njih, samo par (očito neuspjelih/neshvaćenih) političko-estradnih osvrta.

  • #13
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 4.10.2012. 14:53

    ti i stereotipi o Balkanu...i kad ih niko nespomene tih i spomenes pa da se raspravljamo...e pa necu!

    a sto se tice tamburasi=gayevi...pa neznam meni niko od njih nije reko da je, mozda i je...al znas ti ocem pricas izgleda...

  • #12
    0 0
    mersault mersault @ 4.10.2012. 11:30

    Za Sergeja nisam siguran da se ne bi uvrijedio, na to sam mislio (mada ne mogu bit' siguran ni da se Tarik ne bi uvrijedio, pa evo ispravljam u "pretpostavljam"). A što se aludiranja tiče, jedina aluzija je bila ona na opće medijsko mahanje seksualnom orijentacijom. Oni su mi samo prvi pali napamet kao slavne ličnosti koje bi i u nas mogle dić' medijsku prašinu i omogućit' nam skoru penetraciju na Zapad (da ne bi bilo novih nesporazuma, ni ovdje ne mislim da bi u tom slučaju ušli u EU nego također "aludiram" na stereotipe o Balkanu, Zapadu, seksualnoj orijentaciji, homofobiba, gayevima, običnim pederima itd. itd.)

  • #11
    0 0
    aya aya @ 4.10.2012. 9:13

    A za Tarika si siguran? Jel' moram pitat kako???

    Jer...samo na jedan način možeš biti siguran, to ti je valjda jasno.

Pogledaj sve komentare (15)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala