Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tarik se osam godina budi i liježe čekajući... nešto
Tarik Filipović gostovao je kod Antonije Mandić u "Studiju 45" gdje je ispričao svoju stranu priče o presudi koja mu je zagorčala život

Tarik se osam godina budi i liježe čekajući... nešto

Tarik Filipović sinoć je gostovao u talk showu Antonije Mandić, Studio 45, kako bi iznio svoju stranu priče nakon nepravomoćne presude po kojoj su Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu dužni platiti 4,2 milijuna kuna odštete, za požar koji je za vrijeme njihove predstave planuo u dvorani učilišta.

RTL-ovoj voditeljici Antoniji Mandić poznati glumac objasnio je kronologiju cijelog slučaja koji traje već osam godina.
- Možda to nekome zvuči smiješno, ali ja osam godina budim i liježem s tim čekajući nešto. Čekaju i moja mama, tata, supruga... I to za nešto što niste krivi, čekate neku presudu koja vam apsolutno znači oduzimanje svega što ste imali i još ste dužni - kaže Tarik.

Objasnio je kako je kazalište Pučkog otvorenog učilištu u Pazinu bilo dužno osigurati dva vatrogasca i ispravnu dvoranu. Niti jedno, niti drugo organizatori nisu ispunili, a požar koji je buknuo tijekom predstave Magic Act Show na kraju su gasili Rene Bitorajac i prijatelj Tomislav Kašljević.

Tarik se Antoniji nekoliko puta požalio kako nije imao pravedno, suđenje dodavši kako je lokalni sud umrežen i da su on te njegove kolege bili samo 'lutke na koncu'. Komentirao je i zašto se u Studio 45 nisu udostojili doći i držati svoju stranu tužitelji, niti njihov pravni zastupnik.

- Jako bih volio da su došli, a pogotovo gospođa ravnateljica, ali siguran sam da bi izašla iz studija nakon 10 minuta. Sve što mi tražimo je pošteno suđenje, a ako tražimo previše, onda se ispričavamo. Sve što imamo, imamo crno na bijelo. Gospođa ne bi mogla nijedan argument iznijeti protiv - naglasio je Tarik.


Suprotna strana oglasila se priopćenjem:
"S obzirom da se radi o prvostupanjskoj i nepravomoćnoj presudi te da je predmet po žalbi okrivljenika na Županijskom sudu u Puli, Pučko otvoreno učilište u Pazinu i Grad Pazin ne mogu tu presudu komentirati niti iznositi činjenice vezane za taj slučaj sve dok je sudski postupak u tijeku".

Odvjetnik Veljko Miljević, koji nije uključen u ovaj slučaj, pružio je podršku poznatom glumcu rekavši da je traženi iznos (4,2 milijuna kuna odštete sa sudskim troškovima i kamata) - nevjerojatan i smiješan, a nasmijao se i na priopćenje koje su poslali tužitelji:
- Naravno da su smjeli doći, i ravnateljica POUP-a, kao i njen odvjetnik - rekao je Miljević ispravivši i druge pravne neistine iz dopisa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala