Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rogera Moorea tukle dvije bivše žene
Moora su maltretirale dvije bivše supruge - prva ga je grebala i gađala čajnikom, a druga ga je udarila gitarom po glavi

Rogera Moorea tukle dvije bivše žene

Glumac Roger Moore, koji je tumačio glavnu ulogu u filmovima o Jamesu Bondu, otkrio je da je bio žrtva obiteljskog nasilja. Moora su maltretirale dvije bivše supruge - prva ga je grebala i gađala čajnikom, a druga ga je udarila gitarom po glavi.

Gostujući u emisiji Životne priče na jednom britanskom kanalu, Moore je otvoreno progovorio o braku sa Doornom Van Steyn, kojom se oženio 1946., kada je imao samo 19 godina. Profesionalna klizačica ga je nekoliko puta napadala, prilikom čega ga je grebala i udarala, a jednom prilikom ga je gađala čajnikom.

- Sunčao sam se u vrtu. Skinuo sam hlače, kada sam vidio da čajnik leti prema meni. Tada sam odlučio da je vrijeme da odem - rekao je glumac, koji je otkrio da je Doorn potopila svu njegovu odjeću u kadi. Također je udarila i njegovog liječnika, koji mu je liječio ozljeđenu ruku, prenosi britanski Telegraph.

- To je bila promjena, budući da je obično tukla mene - objasnio je Moore. Filmski James Bond nije imao sreće ni sa idućom suprugom, Dorothy Squires.

- Često sam svirao gitaru kako bih izbjegao svađu. Jednog sam dana lagano svirao i nisam obraćao pažnju na nešto što je govorila. U sljedećem trenutku osjetio sam da me udara gitarom po glavi - prisjetio se Moore.

Nakon dva nasilna braka, i trećeg s talijanskom glumicom Luisom Mattioli, Roger Moore je konačno sretan u četvrtom braku, sa Christinom Tholstrup.

- To je mirna veza, nema svađe - zadovoljno je prokomentirao Moore.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala