Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što to Larry David sprema novo za HBO?
Kao i svi dosadašnji projekti na kojima je radio popularni Larry David i ovaj je poprilično tajnovit

Što to Larry David sprema novo za HBO?

Foto: PR Photos

Larry David, mozak serija "Seinfeld" i "Curb Your Enthusiasm" trenutno je zaposlen oko filma koji će se premijerno prikazati na HBO-u. Greg Mottola ("Paul", "Superbad", "Adventureland") trebao bi se prihvatiti režije dok će Jon Hamm ("Mad Men") glumiti. No, kao i svi dosadašnji projekti na kojima je radio popularni Larry David, i ovaj je poprilično tajnovit i do sada je poznato vrlo malo informacija.

Kako je projekt ušao tek u proces razvoja, radnja filma je dospjela na internet. Na sličan način kao i "Curb Your Enthusiasm", scenarij bi trebao sadržavati samo detalje priče, a svi dijalozi biti će improvizirani.

Naime, radnja filma fokusira se na marketing managera Lennyja (Larry David) koji pokušava osmisliti kampanju za prodaju novog električnog automobila. Zbog zavrzlame oko samog naziva automobila, Lenny se posvađa s tvorcem vozila Haneyjom i na 'Larry Davidov način' napusti projekt. Automobil naravno postane veliki hit, a Haney apsurdno bogata osoba. Lenny ostane bez ičega (novaca, žena) pa čak i kose (jer to ne bi bio projekt Larry Davida da nema šale na račun gubljenja kose). Stvar se ponovno zahukta kada se nakon nekog vremena pojavljuje bogataš Haney, a Lenny osmisli niz spački te veliku osvetu.


Sve skupa zvuči kao epska epizoda "Curb Your Enthusiasm", a lik Lennyja djeluje kao Larry iz Curba, samo što nema gomilu novaca i nije zvijezda. Sinopsis radnje se doima kao dio prvog čina filma tako da smo gotovo sigurni da ostatak radnje ostaje strogo čuvana tajna.

Inače, Larry David na projektu radi s trojicom scenarista s kojima je surađivao i na "Curb.." tako da je poveznica s gomilom humor po definiciji prisutna.

Spomenimo i kako će se serija "Curb your Enthusiasm" vratiti na HBO, ali nije poznato kada. No, do tada, svi fanovi će se morati zadovoljiti spomenutim filmom.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala