Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nina Badrić: Nitko me ne bi trebao kriviti za neuspjeh
Pjevačica smatra kako je neljudski i nehumano što je sa HRT-a prozivaju za debakl na Eurosongu

Nina Badrić: Nitko me ne bi trebao kriviti za neuspjeh

Foto: Facebook/NinaBadrić

Ninu Badrić naljutile su tvrdnje da joj je nastup bio debakl jer je zbog operacije glasnica morala otkazati koncerte, piše 24 sata.

- Lako je poslije bitke biti general, ali učinila sam sve što je bilo potrebno da u Bakuu ostavim što bolji dojam - odgovor je Nine Badrić na optužbe Elizabeth Homsi.

- Dobila sam samo čestitke kolega i to je ono što me raduje. Otkazala sam nastupe u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj, jer su trebali biti baš u vrijeme oporavka koji je trajao točno 15 dana. Morala sam samo šutjeti. Nisam smjela ni zijevati u mikrofon - objasnila je Nina jučer na Adria Music Conferenceu u Umagu.  Za ono što je bila viša sila, dodaje, nitko je ne bi smio kriviti, ni ljudski ni profesionalno.

- Lako je sad pričati što bi bilo da je baba muško i da se zove Marko - kaže Nina.

Na pitanje znači li to da je pokvarila odnose s ljudima na HRT-u, Nina je odgovorila: - Ne živimo u vremenu kad caruje jedan medij. Puno tvitam, pa možda Twitter bude moj novi medij - kaže.

Gostovanja nemaju veze s plasmanom na Eurosongu. Željko Joksimović nije obišao nijednu zemlju pa je bio treći, kaže Nina. Pita se jesu li i drugi dali sve od sebe.

- Ako nisu, neka preuzmu odgovornost. Ne volim kad se krivci traže u drugima i plače nad prolivenim mlijekom - kaže.    

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    3 0
    trinity trinity @ 4.6.2012. 13:40

    @aya, neće se ona nikad spustit na zemlju, još su ju roditelji daaaavno uvjerili da je najljepša, najpametnija, najsmiješnija, najšarmantija, da najljepše pjeva, pleše, glumi, kuha...teško da će ju čak i nizanje neuspjeha uvjerit u suprotno.

  • #2
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 4.6.2012. 9:55

    koji zamor sa evrosongom skroz besmisleno

  • #1
    4 3
    aya aya @ 4.6.2012. 9:29

    Ova žena zbilja teško podnosi kritiku, a samokritike uopće nema!

    Zašto se ne može pomiriti sa činjenicom da je njezina (autorska) pjesma bila šrot, koji nikada nije niti smio biti poslan na Eurosong. TO je jedini razlog fijaska!

    Ali ne, umišljenoj veličini više je odgovaralo slušati dupeuvlakače, koji su joj govorili da je divna, krasna, najbolja i ostavlja bez daha. A u stvarnosti je svaki klinac tamo imao bolji glas od nje, a o pjesmama da i ne govorimo!

    Nina - spusti se konačno na zemlju!

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala