Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: U finalu Eurosonga ruske bakice, Rambo Amadeus ispao
Drugi put zaredom u finalu bit će i blizanci Jedward iz Irske

VIDEO: U finalu Eurosonga ruske bakice, Rambo Amadeus ispao

Foto: Eurovision.tv

Rambo Amadeus otvorio je 57. Eurosong u Bakuu svojom vrckavom poskočicom Euro-neuro, no Europi očito nije bio zanimljiv. Predviđanja na kladionicama pokazala su se točnima, pa Ramba nećemo gledati u subotnjem finalu izbora za pjesmu Europe.

No, među deset finalista upale su ruske bakice Buranovskiye Babushki sa pjesmom Party For Everybody, koja je odavno internetski hit, i svojim nastupom izazvale oduševljenje u prepunoj dvorani.

Natjecanje, koje je po srednjoeuropskom vremenu počelo u 21 sat, što znači da je u Azerbejdžanu bila ponoć, ove godine nije donijelo previše iznenađenja. Red disko poskočica, red balada, red nebuloza i nešto malo fejk-rocka na grandioznoj pozornici priuštilo je dobro poznatu scenografiju za ljubitelje lakih nota i fanove Eurosonga. Samouvjereni voditelji nisu baš briljirali sa znanjem engleskog jezika, no pošto se nisu prečesto pojavljivali, večer bi prošla gotovo bezbolno da nije bilo zavijanja belgijske predstavnice, koja srećom, nije prošla dalje.

Od 18 natjecatelja u prvom polufinalu, daljnje natjecanje izborili su irski blizanci Jedward, kojima će to biti drugi nastup zaredom. Albanija, sa svojom verzijom islandske pjevačice Bjork, u izvedbi Rone Nishliu sa pjesmom Suus, izmamila je također ogroman pljesak u dvorani.

U finale su prošli: Rumunjska, Moldavija, Island, Madžarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska.

U četvrtak nastupa naša Nina Badrić, čija pjesma, kada se usporedi s ostalima, možda ipak ima šanse za prolazak u finale. No, ukoliko nam susjedi ne pomognu, kao što je bio slučaj s Rambom Amadeusom i nesretnim ždrijebom, teško da se može računati na glazbeni ukus gledatelja Eurosonga, sudeći po prvim finalistima.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    1 0
    scheilinkin scheilinkin @ 23.5.2012. 12:25
    smejao sam se joksimovicevoj pesmi jer je plagijat paradise-a ali nakon onih grozota od sinoc ne bi me iznenadilo i da pobedi.
  • #3
    3 0
    LordAdamko lordadamko @ 23.5.2012. 12:19

    prije dok sam gledo samo sam na 2 stvari obracao pozornost:

    1.dobre tete

    2.koliko ce se koja zemlja susjednoj uvuc u...i obratno

    za obje stvari zvuk nije bio potreban tak da mute je bila korisna tipka...

    al i to mi dosadilo tak da je negledam vec 3-4godine...

  • #2
    4 0
    Homodiurnus homodiurnus @ 23.5.2012. 11:59

    Koji je uopće smisao održavanja ove prestrašne debilane!?

    Pjesme su teško slušljive, natjecatelji su predmet sprdnje i u vlastitim zemljama, a cijela ova predstava razvučena na tri dana mogla bi se nazvati odom ljudske gluposti!

  • #1
    1 0
    hitman_4 hitman_4 @ 23.5.2012. 8:00

    jedino volim gledati glasanje.

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala