Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počele pripreme za EURO 2012!
Naši reprezentativci će 25. svibnja na stadionu Aldo Drosina u Puli odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Estonije

Počele pripreme za EURO 2012!

Foto: prphotos

Hrvatski nogometni reprezentativci počeli su se okupljati prije pet dana, kad se prvih 13 pristiglih igrača uputilo iz Zagreba do Čateža gdje su do petka odradili prvu, početnu fazu priprema, a nakon slobodnog vikenda u nedjelju je uslijedilo novo okupljanje i odlazak u Rovinj. Posljednje ptičice koje će sletjeti u naš kamp biti će Pranjić i Olić koji su dobili nekoliko dana poštede nakon finala LP, a kasni i Pletikosa koji za Rovinj kreće odmah nakon posljednje utakmice njegovog Rostova (22. svibnja).

Na konferenciji su pred novinarske mikrofone stali Josip Šimunić i Niko Kranjčar: "Imamo brojne odlične igrače koji konkuriraju za udarnu postavu i moguće je da će nakon moje ozljede netko drugi dobiti prednost. Volio bih biti u početnoj postavi, no moram se dokazati izborniku." rekao je Kranjčar kojeg su neki mediji proglasili potpuno zdravim, ali naš stožer je daleko oprezniji u procjenama.

Šimunić je zadnje utakmice svog Dinama propustio, šampionsko i kup slavlje navodno nije, a o svom stanju i predstojećem EP-u kaže: "Osjećam se odlično, nemam više problema. Na treninzima radimo jako dobro, a u slučaju pobjede protiv Irske može nas ponijeti euforija. S obranom će sve biti u redu, nismo mi u zadnja tri mjeseca zaboravili igrati nogomet."

Na žalost, mnogo negativnosti koje se katalizira oko hrvatskog nogometa prati i reprezentaciju, nismo uzalud zemlja sa 4,5 milijuna selektora, no sukus razmišljanja (još uvijek) našeg selektora Bilića je - "Zdravi smo, željni, orni i motivirani, te znamo što smo morali i što moramo napraviti da bismo ostvarili cilj."

Već u petak u Puli vidjeti ćemo prve konture naše reprezentacije za EP 2012.

Z.M.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    0 0
    zvone zvone @ 26.5.2012. 1:09

    Pa neće, pozvati će Subašića.

  • #8
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 26.5.2012. 0:12

    moj idealni sastav za euro:

            Kelava(Pletikosa)

      ćorluka - lovren - schifo - srna

    perišić - modrić - vukojević - iličević

              mandžukić - jelavić

    ključne zamjene: obrana: pranjić,vida,šimunić,vrsaljko

                             vezni red: kranjčar,rakitić,dujmović,badelj

                             napad: olić,eduardo

    nadam se samo da debilić neće pozvati trećeg golmana

  • #7
    1 0
    LordAdamko lordadamko @ 23.5.2012. 15:20

    pred svako veliko natjecanje koje sam imo prilike gledat me derala euforija i bio pozitivan...

    sad nec rec da sam pesimistican vec realista...od nasih (pogotov s deBilicem na celu) na ovom euru neocekujem ama bas nista...vjerovatno X s ircima i 2poraza...predzadnje mjesto u skupini...

    to je neka moja prognoza...a ako bude bilo slucajno vise...pa eto, necu plakat

  • #6
    2 0
    zvone zvone @ 23.5.2012. 14:35

    A cuj, moraju ljudi vjerovati u sebe, neće valjda najavljivati ispadanje u 1. krugu. Naravno da ne bih bio ogorcen ako zavrse zadnji u skupini, ja sam Dinamovac pa sam poslije Lige Prvaka u dobrom treningu za sve.     Jednostavno, mi možemo postići i mnogo i ništa, a kad bih mislio da imamo reprezentaciju sposobnu za veće stvari, a onda završimo zadnji, e tad bih bio ljut. No tome služe žuje, karlovačka, pelinkovci, lake i teške droge .. Sve vrste ljepila za slomljeno srce i dušu.

  • #5
    3 1
    karakteran karakteran @ 23.5.2012. 11:08

    poanta nije opijanje i urlanje pored tv ekrana nego spuštanje lopte na zemlju.

    ti si valjda jedini hrvat koji ne bi bio ogorčen da hrvati završe na zadnjem mjestu u skupini. osobno mislim da toliko i vrijede pa ni ne očekujem više.

    a natpisi po internetskim portalima i izjave naših igrača i izbornika između redova naslućuju da igramo minimum finale.

Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala