Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Nina Badrić izvela Nebo na prvoj probi Eurosonga
Naša predstavnica na izboru za pjesmu Eurovizije otpjevala je baladu praćena sa tri ženska vokala

VIDEO: Nina Badrić izvela "Nebo" na prvoj probi Eurosonga

Foto: eurovision.tv

Nina Badrić po prvi put je nastupila na velikoj pozornici Kristalne dvorane u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, gdje se idući tjedan odvija ovogodišnji Eurosong.

Na eurovizijskom natjecanju vidjet ćemo 42 predstavnika europskih zemalja i njihove lako note, a naša predstavnica Nina predstavila se baladom Nebo na prvoj probi, nastupivši sa tri ženska prateća vokala i dva plesača.

- Sve je super, imam odličnu ekipu, važno mi je da zadržimo pozitivan duh, pozitivan pristup. Mislim da mi nismo od onih ekipa koje idu pošto-poto na prva mjesta, najvažnije je da imamo dobar nastup - rekla je Nina prije poslaska u Baku. Iako joj kladionice od početka ne predviđaju dobar uspjeh, s obzirom da se radi o baladi, ovim nastupom svakako neće poboljšati šanse.

Prije nekoliko mjeseci Nina Badrić operirala je glasnice, što nasreću nije ostavilo ni traga njenom sjajnom glasu. No, tkogod da joj je bio stilist, nije dobro odradio svoj dio posla, jer Ninina mini-haljina sa šlepom, koja izgleda kao mirnija verzija nečeg što bi Lady Gaga stavila na sebe, ne priliči ni pjesmi, a ni stasu Nine Badrić.

Kako bi rekao Duško Ćurlić, koji će i ove godine komentirati prijenos, zaželimo joj puno sreće.


Izgradili dvoranu specijalno za Eurosong

Eurosong 2012. će biti 57. po redu natjecanje za najbolju pjesmu Europe i održava se 22., 24. i 26. svibnja. U svakoj od dvije polufinalne večeri nastupit će predstavnici 18 zemalja, a 10 najboljih ulaze u finale. Crna Gora vratila se u natjecanje nakon što je zadnji put nastupila 2009., dok ove godine nema Armenije i Poljske.

Azerbejdžan je pravo organiziranja Eurosonga dobio zahvaljujući pobjedi u Dusseldorfu prošle godine sa pjesmom Running Scared dua Ell & Nikki. Azeri su iznimno počašćeni što su pobjedili, pa su samo dva dana nakon pobjede donijeli odluku o gradnji dvorane sa 23 tisuće sjedećih mjesta specijalno za Eurosong i najavili kako će u samu organizaciju uložiti 100 milijuna eura.

Osim Nine Badrić, ove godine sudjeluju i neka dobro poznata lica iz susjednih zemalja. Srbiju, po drugi put, predstavlja Željko Joksimović sa Ljubav nije stvar, a iz Crne Gore dolazi vrckavi Rambo Amadeus sa Euro Neurom, koji nastupa prvi u prvom polufinalu. Makedoniju predstavlja Kaliopi sa Crno i belo, a BiH ove godine predstavlja gotovo nepoznata Maya Sar sa Korake ti znam.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala