Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Aaron Sorkin i Steve Jobs!
Film "Jobs" nezavisnog indie redatelja s A. Kutcherom dobio je opasnu konkurenciju u Sorkinovom projektu temeljnom na bestselleru "Steve Jobs"

Aaron Sorkin i Steve Jobs!

Foto: PR Photos


Iako tu ideju razmatra navodno još od studenog, Sorkin je Jobsovo biografsko filmsko uprizorenje odlučio temeljiti upravo na bestselleru "Steve Jobs" autora Waltera Isaacsona, na koju je Sony, neposredno nakon Jobsove smrti dobio (otkupio) prava. Sudeći prema činjenicama da Sony s jedne strane ima u rukama najprodavaniju knjigu kao predložak filma, isto tako i jednog od trenutno najboljih scenarista - Aarona Sorkina ("The Social Network", "The West Wing") i otprije poznatu suradnju Jobsa i Sorkina vezanom uz scenarij za Pixar, upravo na zamolbu Jobsa, čini se kako s druge strane nezavisni indie redatelj Joshua Michael Stern i scenarist Matt Whiteley za sada imaju samo Kutchera kao aduta (iako mnogi još uvijek smatraju kako je to kardinalna greška).


- Jobsova priča je jedinstvena. On je bio revolucionar i iznimno utjecajna osoba ne samo našeg vremena, nego općenito. Smatram kako ne postoji scenarist koji bi mogao biti sposobniji za ovaj projekt i njegovu ekranizaciju od Aarona Sorkina. U njegovim rukama smo sigurni i vjerujemo kako će film biti vjerodostojan te da će Jobs biti prikazan upravo onakvim kakav je uistinu i bio - kazala je Amy Pascal iz Sonya.

Jasno je i kako će Sorkinov projekt, koji još nema niti redatelja, zasigurno privući mnoge glumačke zvijezde u borbi za podjelom uloga, no kojom će putanjom ići oba projekta bazirana na istom junaku, još je malo prerano za špekulirat.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala