Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Porina za Hit godine dobio Bare za Teške boje
TBF-ov "Pistaccio metallic" proglašen je albumom godine, dok je Massimo odnio čak dva Porina

VIDEO: Porina za Hit godine dobio Bare za "Teške boje"

Večeras je riječkoj dvorani Zamet održana završna svečanost 19. dodjele Diskografske nagrade Porin 2012.

Pobjednici ovogodišnjeg Porina su Goran Bare i Majke, koji su odnijeli čak 6 Porina, i to za za najbolju izvedbu grupe s vokalom, rock album, pjesmu godine, spot i aranžman. Bare i Majke osvojili su i najpopularnijeg Porina, onog kojeg dodjeljuje publika, za hit godine. Tako su prošlogodišnju Bižuteriju zamijenile Teške boje, u konkurenciji Brada Pitta Severine Vučković, Dalmatinke grupe Connect i Jelene Rozge, Dat će nam bog Nine Badrić, Ezoterije Hladnog piva, Iz jednog pogleda Massima Savića, Tremola grupe Vatra i Damira Urbana, te Veseljka TBF-a.

Album godine pripao je TBF-u za album Pistaccio metallic. Massimo je ponio dva Porina, za najbolju mušku izvedbu za pjesmu Iz jednog pogleda i najbolji pop album, dok je Porin za najbolju žensku izvedbu pripao Tamari Obrovac. U kategoriji Zabavne glazbe dobitnici su klapa Cambi Split, a najbolji novi izvođač je Radio Luksemburg.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Goran Bare i Majke, TBF, Vatra i Urban, Massimo, Nina Badrić, Tonči Huljić & Madre Badessa Band, Tamara Obrovac, Klapa Cambi, zborovi - finalisti emisije Do posljednjeg zbora - i mnogi drugi.

Svečanost su uveličali i ovogodišnji dobitnici Porina za životno djelo grupa Time, Stjepan Mihaljinec i Mišo Kovač, kojem je oduševljena publika uputila ovacije, piše HRT.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala