Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove epizode Uvoda u anatomiju na RTL Televiziji
Nova sedma sezona bit će puna sretnijih priča sukladno ovogodišnjoj temi nazvanoj - "Preporod"

Nove epizode "Uvoda u anatomiju" na RTL Televiziji

Foto: RTL

Pripremite se za novu sezonu hit serije "Uvoda u anatomiju" koja donosi nove, još napetije i interesantnije dramatične preokrete u životima omiljenih doktora iz Seattle Grace – Mercy West bolnice.


Nakon što su nemilosrdni pokolj, talačka kriza i smrt kolega ostavili dubok, nezaboravan trag na osoblju bolnice, sestre, stažisti i kirurzi s vremenom će pokušati tu neviđenu tragediju ostaviti iza sebe. I dok će ovakva šokantna trauma većinu prisiliti da razmisle o svojim privatnim životima koje su u posljednje vrijeme zapostavili, drugi će utjehu tražiti u potpuno novom poslovnom okruženju. Tako će Bailey (Chandra Wilson) shvatiti da se više ne može nositi sa stalnim prisjećanjima na pucnjavu i mogućim negativnim posljedicama koje joj je ona donijela, pa će zajedno sa sinom otići u grad k svojim roditeljima, dok će Cristina (Sandra Oh) shvatiti da je spremna udati se za Owena (Kevin McKidd) i započet će s pripremama. Najteže će, dakako, biti Dereku (Patrick Dempsey) koji je tek mjesecima nakon pucnjave saznao za Meredithin iznenadni pobačaj. To će ga potaknuti na odluku da odstupi s mjesta ravnatelja i zamoli dr. Webbera (James Pickens Jr.) da ga zamijeni kako bi se on vratio u operacijsku salu. S druge strane, Meredith (Ellen Pompeo) će prolaziti kroz još težu krizu jer joj kolega psiholog i bolnički savjetnik dr. Andrew Perkins (James Tupper), čija je zadaća pomoći kolegama u oporavku i provjeriti jesu li spremni nositi se s PTSP-om na radnom mjestu, neće još odobriti pristup na kirurgiju jer je uvjeren da nešto taji…

I ostale likove čekaju zanimljivi dani – u Teddyn (Kim Raver) će život ući nova osoba koja će je već pri upoznavanju ostaviti bez daha, ljubavni trokut između Alexa (Justin Chambers), Marka (Eric Dane) i Lexie (Chyler Leigh) dodatno će se zakomplicirati, dok će Callie (Sara Ramirez) i Arizona (Jessica Capshaw) obnoviti svoju vezu, ali će se mnogo puta zapitati kamo ih njihova ljubav vodi.


Baš kao što je autorica, scenaristica i izvršna producentica ove dugovječne serije, Shonda Rhimes, i najavila, sedma sezona bit će puna sretnijih priča sukladno ovogodišnjoj temi nazvanoj Preporod. „Svi likovi će izaći iz sjene koju je nad njih nadvio masakar iz prošle sezone.“, rekla je Rhimes prilikom predstavljanja novih epizoda koje su se početkom rujna prošle godine počele emitirati u Americi. Osim pozitivnog scenarija, Rhimes je odlučila uvesti i nekoliko novih likova koji će unijeti malo svježine u glumačku postavu.


"Uvod u anatomiju", serija koja je zahvaljujući nezapamćenom uspjehu diljem svijeta ušla u ekskluzivno društvo kultnih televizijskih projekata, podsjetit će nas kako ni međuljudski odnosi, ni medicina ne mogu biti promatrani crno-bijelo jer pravi je život obojen nijansama sive. Tko će kroz život napokon gledati kroz ružičaste naočale i kakve sudbine čekaju trenutno najpoznatije doktore na svijetu, gledatelji RTL Televizije moći će doznati u novim, premijernim epizodama sedme sezone koje će se početi prikazivati od četvrtka, 3. svibnja u 20:55 sati, te nastaviti nadalje svakog tjedna od ponedjeljka do četvrtka u 20:55 sati..

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala