Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amy Winehouse na drogu potrošila milijun funti u tri godine
Veliki dio bogatstva Amy Winehouse potrošeno je na drogu, muškarce, prijatelje, mačke i humanitarne projekte

Amy Winehouse na drogu potrošila milijun funti u tri godine

Foto: facebook/AmyWinhouse

Nasljedstvo preminule pjevačice Amy Winehouse vrijedno 4,25 milijuna funti pripalo je njenim roditeljima. Međutim, ono što je čudno je činjenica da je njeno nasljedstvo malo u odnosu na novac koji je zaradila tijekom glazbene karijere.

U listu Sundy Times na listi najbogatijih ljudi objavljeno je kako je Amy Winehouse tijekom života “vrijedila” 10 milijuna funti, iako je njen menadžer tvrdio da Amy posjeduje 15 milijuna.

Prijatelj pjevačice koja je preminula prošle godine izjavio je kako je Amy imala velike rashode i trošila previše novca na drogu, muškarce, prijatelje i mačke, piše Daily Mail.

- Prije nego što je Amy umrla, njen novac se rasipao na sve strane. Ona je bila kao beba, nije mogla prestati dijeliti novac drugima i Mitch (Amy otac) je znao da je već potrošila veliki dio - rekao je Alex Foden, prijatelj pjevačice.
 
Alex i Amy zajedno su se drogirali dok je on živio kod nje u Londonu godinu dana.

 
- Nekoliko puta mi je plaćala liječenje. Bila je nesebična i nije marila za novac - dodao je mladić.
 
Alex kaže kako je Amy živjela u kući od 1,8 milijuna funti, da je trošila po 20.000 funti u jednom šopingu, a osiguranje je plaćala 250 funti po danu. Alex je ispričao i kako je petomjesečni boravak u Santa Luciji skupo koštao - 2.000 funti po noćenju i da je to ljetovanje platila skoro pola milijuna. Osim toga, davala je novac za sve humanitarne projekte za koje su je pitali, a Blake Filder, njen bivši muž, tražio je po 150 funti za taksi svaki put kad bi je posjećivao.
 
U periodu kad je uzimala drogu, kokain i heroin, trebalo joj je tisuću funti po danu pa njen prijatelj misli da je u periodu od 2006. do 2008. godine sigurno potrošila milijun funti, dok je njegovo liječenje platila 130.000.
 
Blake je 2009. godine dobio 250.000 funti nakon razvoda, a mačke koje je voljela koštale su je 1.000 funti mjesečno.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala