Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera serije Dodir večeras u 20.55 na Fox Life-u
"Dodir" je jedinstvena šarolika drama u kojoj se isprepleću znanost i duhovnost čiji je tvorac Tim Kring

Premijera serije "Dodir" večeras u 20.55 na Fox Life-u

Foto: mediavision.hr

"Dodir" je jedinstvena šarolika drama u kojoj se isprepleću znanost i duhovnost uz premisu koja budi nadu da smo svi međusobno povezani sponama nevidljivim onima čiji su životi predodređeni da utječu jedan na drugog i da mijenjanju jedan drugoga.

U središtu serije "Dodir" jest Martin Bohm (Kiefer Sutherland), udovac i samohrani otac kojeg progoni nemogućnost komunikacije s jedanaestogodišnjim nijemim sinom Jakeom (David Mazouz). Nakon višestrukih bezuspješnih pokušaja da Jake redovno pohađa nastavu, Martina posjećuje socijalna radnica Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw) da bi procijenila Jakeovu situaciju. Sve se počne mijenjati kad Martin otkrije da Jake posjeduje rijedak talent svojstven genijima – sposobnost da vidi ono što nitko drugi ne vidi i obrasce koji povezuju naoko nepovezive događaje. Martin upoznaje Arthura Tellera (Danny Glover), profesora i eksperta za djecu koja imaju neobične talente povezane uz brojeve. Martin ubrzo shvaća da je njegov zadatak dešifrirati brojeve kojima je njegov sin opsjednut i povezati brojeve s cijelim nizom sudbina na koje će utjecati.


Dodir je produkcija 20th Century Fox Televisiona u suradnji s Tailwind Productionsom i Chernin Entertainmentom. Tim Kring autor je serije i scenarija za pilot-epizodu. Kring, Francis Lawrence (Voda za slonove), Peter Chernin, Katherine Pope, Kiefer Sutherland, Suzan Bymel (Rat u kući) i Carol Barbee (Jericho) izvršni su producenti. Lawrence je režirao pilot-epizodu.

Martin Bohm (Kiefer Sutherland)

Martin, nekadašnji novinar istraživač, udovac je i samohrani otac kojeg progoni nemogućnost komunikacije s jedanaestogodišnjim sinom Jakeom koji je emocionalno potpuno zatvoren. Brižan, inteligentan i domišljat, Martin je pokušao sve da dopre do sina. Ali Jake nikad nije progovorio, ne pokazuje nikakve emocije i ne dopušta nikomu da ga dodirne, čak ni Martinu. Iako je Martinova najveća želja da može izravno komunicirati sa sinom, Jake sa svojim ocem komunicira isključivo brojkama, a ne riječima. Martin shvaća da je njegova zadaća dešifrirati brojke i prepoznati njihovo značenje. Dok slaže dijelove slagalice, pomaže ljudima diljem svijeta čiji se životi isprepleću prema obrascima koje je Jake predvidio.

Jake Bohm (David Mazouz)

Jedanaestogodišnji Jake ne govori. Opsjednut je brojevima koje zapisuje u bilježnicu od koje se nikad ne odvaja i mobilnim telefonima koji više nisu u upotrebi. Ali Jake ima rijedak talent da vidi ono što nitko drugi ne vidi i obrasce koji povezuju naoko nepovezive događaje. Na njegovu je ocu Martinu da pomogne Jakeu povezati se i oblikovati sudbinu čovječanstva.

Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw)

Jakeova socijalna radnica Clea vjeruje da su Jakeove potrebe preozbiljne da bi se Martin mogao s njima nositi. Ona u Martinu vidi čovjeka čijim životom upravlja dijete koje više ne može kontrolirati. Vjeruje je došlo vrijeme da se uplete država. Tako Jakeu dodjeljuje skrb unatoč Martinovu protivljenju.

Premijera serije "Dodir" je večeras u 20.55 na Fox Life-u.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala