Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Hamm nazvao Paris Hilton i Kim Kardashian glupačama
Glumac serije "Momci s Madisona" nije ljubitelj reality showova, a još manje i tzv. zvijezda koje su proizašle iz njih

Jon Hamm nazvao Paris Hilton i Kim Kardashian glupačama

Foto: PR Photos


Glumac se tako posebno osvrnuo na sveprisutne starlete Kim Kardashian i Paris Hilton, a nije ni prvi ni zadnji koji se na njih obrušio u tom tonu te smatra kako njihov uspjeh nema nikakvog smisla ni pokrića-

- Bilo da se radi o Kim Kardashian, Paris Hilton ili nekom trećem, jasno je da se slavi isključivo njihova glupost - izjavio je odlučno Hamm u nedavno intervjuu za Elle magazin.

- Biti idiot kojem su psovke uobičajen vokabular, vrijedna je roba u našoj kulturi. Za to vas zaista impresivno nagrade - nadodao je Hamm, a sličnog je mišljenja i njegov kolega glumac Daniel Craig koji se isto osvrnuo na prostačenje koje je zastupljeno u popularnom Kardashian showu.

- Pogledajte Kardashianke, one vrijede milijune. Znači sve što morate napraviti da bi i vi zaradili taj novac je ponašati se kao najveći idiot i psovati na televiziji - komentirao ogorčeni je Craig.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #21
    2 0
    LordAdamko lordadamko @ 19.3.2012. 6:11

    karakteran kako samo mozes nazivat druge licemjerima...pa poceo si vrijedat svakog ko ima drugacije misljenje neg ti...ak to nije licemjerno neznam sta je...

    odo i ja s ove teme, nema smisla pricat vise ni o tim starletama a ni stobom... 

  • #20
    0 1
    aya aya @ 18.3.2012. 23:18

    Sve si rekao o sebi ! Bit će da si imao teško djetinjstvo, kada su ti usađene naprijed navedene moralne vrijednosti.

    A kakve tek intelektualne poteškoće ima spodoba, kojoj su uzor Hilton i Kardashian!

  • #19
    2 0
    mesrine mesrine @ 18.3.2012. 13:38

    pitan se koji bi od nas dvojice proda dušu za nataknit kardashianku.

    ti doticnog gospodina osobno poznajes pa znas kakv mu je privatni zivot?? 

    hvala na popisu glazbe(necu komentirat)

    zivia ti meni,ali vise ti ne odg. jer vidim da nema nekog smisla.ono sto tebe zadovoljava,ja prezirem.

    Pozdrav 

  • #18
    0 0
    karakteran karakteran @ 18.3.2012. 11:48

    @mesrine i aya

    da li je ovo forum za osobe s intelektualnim poteškoćama?

    @aya 

    tko je taj ham? moralna vertikala hollywooda? kardashianke i hiltonice se trpaju manje više javno, a ovaj borac trpa skupe kurve (ako mu se zalomi) i vara ženu kriomice i sad se on našao dijelit lekcije? lako je bit vjeraan kad nisi jako privlačan suprotnom spolu tj. skupim kurvmama. valjda mu je krivo što on kao muško nije privlačan ženama ni blizu kao ove dvije muškom rodu pa se javlja zloba moralne vertikale hollywooda. :bljuv.

    btw, stara kolko vidim muž te nešto ne zarezuje pretjerano, a djeca te dovode do ludila? mislim da ti muž mjerka susjedu budi na oprezu ;) 

    @mesrine

    tipičan si licemjer koji bi prodao dušu da možeš nataknut kardashianku, ali pošto ne možeš glumiš čistunca. vidim po žuči koju sipaš da si žešći kompleksaš. nisam ti ni čitao post previše osim što sam zapazio da si sada umanjio epic fail oko die harda pa si samo četvorku okarakterizirao komedijom, posipaš se pepelom i za bourna. ako je i od tebe previše je, nema te smisla komentirat.

    i za kraj da ti ispunim dvije želje

    filmovi? rocky, the warriors, the godfather, where eagles dare, assault on precinct 13 (carpenter), ben hur, benedict arnold, gandhi, gettysburg, JFK (remek djelo nad remek djelima),major league, rio bravo, glory, the patriot, the gauntlet...

    glazba? vixen. my beloved rock goddesses. jan janet roxy and share. 

  • #17
    0 0
    mesrine mesrine @ 18.3.2012. 10:52

    die hard 4 je komedija,bourneov identitet je meni odlican film i cim uvatin vrimena cu i knjigu procitat.znas da je sniman po serijalu knjiga Roberta Ludluma?

    vec san reka da je misljenje ko supak,svak ga ima,ali nemoj neke stvari!!

    radi takvih ka sta si ti ovaj svit ide u onu stvar.sta glorificira te iscenirane plasticnjace koje se ne znaju oseknit oko sebe,a odradile su mnogo,mnogo nocnih smjena da bi bile tu di jesu sada.holivudski nacin zivota??are you fucking kiding me!!

    radi tih GLUPAČA Mtv vise nije glazbeni program nego je puh nekih kur.evih "reality".

    onda se pitamo kako mlade generacije nista ne razume i kako su u ku..u i ovakvi i onakvi.pa kako ce ista razumit kad in truju mozgove takvim GLUPAČAMA.pa meni u bratovoj generaciji (17god.)ima njih sta se furaju na Kim i Paris,pojam lipote.jebate uzor u zivotu ti je Kim Kardashian,pa daj stani malo.

    kad ti je izbor filmova tako jednostavno ogranicen,daj reci mi molin te kakvu glazbu volis?

    Pozdrav

Pogledaj sve komentare (21)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala