Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalni Survivor kreće od 12. ožujka na RTL-u
18 natjecatelja iz regije pokušat će preživjeti u divljini Kostarike zakulisnim taktikama, savezima, ljubavlju i suzama

Regionalni Survivor kreće od 12. ožujka na RTL-u

Foto: RTL

Vruća Kostarika proteklih je mjeseci bila novi dom za 18 natjecatelja iz regije spremnih gledateljima RTL Televizije pokazati da adrenalinski pothvati, potraga za hranom, paljenje vatre, te zakulisne taktike, svađe, sklapanja i razvrgavanja saveza, ljubavi i suze, ne znače ništa ako je volja za preživljavanjem slaba ili gotovo nikakva. No, u ovom slučaju to neće biti problem, jer će Survivor, koji će se početi emitirati na RTL Televiziji od 12. ožujka, bit sve samo ne mlako iskustvo.

Voditelji su Marijana Batinić i Andrija Milošević, koji su s natjecateljima proveli vrijeme u Kostariki. Tko će preživjeti, a tko pasti na životnom testu koji će zasigurno pamtiti zauvijek, gledatelji će od ponedjeljka do četvrtka, kad je Survivor na programu RTL Televizije.

Dijelom dokumentarna sapunica, dijelom nadmetanje, dijelom ljudska drama – Survivor je postao jedan od najpoznatijih TV showova na svijetu, koji se prikazuje u više od 35 zemalja širom svijeta, a čak više od 25 zemalja proizvodi svoje vlastite inačice.


Natjecatelji su raspoređeni u dva suparnička plemena i na poseban se način obavještavaju o vremenu i mjestu izvršavanja zadatka. Cilj svih kandidata je osvojiti imunitet i spasiti se od izbacivanja iz daljnjeg natjecanja. Izazovi podrazumijevaju rješavanje različitih problema, timski rad, testiranje izdržljivosti, oštroumnosti, ali prije svega snagu volje. Težina zadataka progresivno raste tijekom trajanja showa da bi se došlo do konačnog pobjednika svih izazova.

Tko će od njih preživjeti ovu, najveću, robinzonsku avanturu, saznat će se tek na kraju showa.

Budući da Kostarika obiluje i mnogobrojnim vrstama banana, natjecateljima je to bio jedan od osnovnih izvora hrane i vitamina – kad su ih se mogli dočepati. Susreti s divljim životinjama tog podneblja kao i kukcima i gmazovima, također su im postali svakodnevica, no kako su se nosili sa svojim letećim, gmizavim, krznatim, pernatim i drugim 'sustanarima' tek ćemo vidjeti.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala