Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Teška odluka - u travnju ipak kraj serije Dr. House
Omiljena i hvaljena serija nakon osam godina i 175 epizoda završava s emitiranjem u SAD u travnju ove godine

Teška odluka - u travnju ipak kraj serije "Dr. House"

Foto: PR Photos

Odlučili su! Producenti hvaljene i popularne serije "Dr. House" potvrdili su kako nakon osam sezona prekidaju snimanje te da publika ne očekuje nove nastavke.

- Nakon puno razmišljanja i dvojbi, donijeli smo odluku kako će osma sezona biti i posljednja. Odluka o prekidu serije "Dr. House" bila je bolna, no House je uvijek bio zagonetno biće i možda je bolje da nestane prije nego što glazba prestane svirati - zaključili su i objavili izvršni producenti David Shore, Katie Jacobs i Laurie.


Poznato je kako je upravo glavni glumac, Hugh Laurie, često tijekom snimanja isticao kako bi zaista volio da serija što prije završi jer da mu nedostaje njegova obitelj koja živi u Velikoj Britaniji. Laurie se naime zbog spomenute uloge morao odvojiti od obitelji te iz Londona presiliti u Los Angeles.


Podsjetimo, serija "Dr. House" je prvi put emitirana 16. studenog 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u SAD-u. Emitirana je u ukupno 66 zemalja svijeta, među kojima i u Hrvatskoj. Tijekom sezone 2007/08. "Dr. House" je bila najgledanija serija u SAD-u, te treća najgledanija emisija uopće iza Američkog Idola i Plesa sa zvijezdama, doznaje tportal. Serija je četiri puta nominirana za Emmy za najbolju dramu, no niti jednom ga nije dobila, no Laurie je 2006. i 2007. dobio Zlatni Globus, te Nagradu ceha filmskih glumaca 2007. za najbolju glavnu mušku ulogu. Točan datum kada će biti prikazanja zadnja epizoda još nije objavljen.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala