Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Madonna u Zagrebu 11. lipnja!
U sklopu svoje velike svjetske turneje "Madonna 2012 World Tour", najveća pop zvijezda današnjice nastupit će i na zagrebačkom Maksimiru

Madonna u Zagrebu 11. lipnja!

Foto: PR Photos

Točan raspored cijele turneje može se pronaći ovdje, a na spomenutim Madonninim stranicama stoji da je koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir zakazan za 11. lipanj.

Turneja će trajati čak šest mjeseci, a započinje 29. svibnja u Izraelu, koncertom u Tel Avivu. Potom slijede Abu Dhabi i Istanbul, a onda je konačno na redu i Zagreb. Iz Hrvatske će kraljica popa produžiti u susjednu nam Italiju, gdje ima zakazane koncerte u Milanu i Firenci. Europsku turneju završava 21. kolovoza u Nici, na francuskoj Azurnoj obali, a onda od 28. kolovoza kreće koncertni niz po Sjevernoj Americi. Turneju će Madonna početkom 2013. godine okončati u Australiji, gdje će ponovno nastupati nakon 20 godina. U sklopu turneje u planu je ukupno 90 koncerata diljem svijeta.

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 230 kuna do 1790 kuna, ovisno o odabranom mjestu sjedenja. U Zagrebu, redovna prodaja ulaznica počinje 17. veljače, a dostupne su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.


U ponudi su i posebni paketi i ekskluzivni sadržaji poput VIP paketa, Early Entry paketa i Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko interneta, doznaje tportal.hr.

Fan klub prodaja, koja je moguća preko Icon Fan kluba, počinje 14. veljače u 10 ujutro i traje do 16. veljače u 15 sati.

Najava Madonnina zagrebačkog nastupa u sklopu svjetske turneje, na kojoj će promovirati svoj novi album 'MDNA', uslijedila je dva dana nakon njezina nastupa u poluvremenu Superbowla, koji je pratilo čak 114 milijuna gledatelja, a za njega je zvijezda navodno inkasirala najveći iznos u povijesti finala američkog nogometa.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala