Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona Masterchefa imat će novi žiri
Nije poznato tko će zamijeniti Tomislava Gretića, a upitno je hoće li zbog novog člana žirija ostati i Radovan Marčić

Druga sezona "Masterchefa" imat će novi žiri

Nakon što je prva sezona Masterchefa doživjela uspjeh, Nova TV neće ispustiti svoju "zlatnu koku" iz ruku, no gledatelje očekuju neke novosti. Produkcija druge sezone već je krenula, a u njoj neće biti Tomislav Gretić, jedan od tri člana strogog žirija.

Kako piše 24 sata, iako je Gretić još u lipnju najavio da neće sudjelovati u drugoj sezoni jer se ne slaže s odlukom da se kuha zamrznuta i konzervirana hrana, to ipak nije pravi razlog.

- Ako moram birati između televizije i svojeg posla kao šefa kuhinje u hotelu, radije bih kuhao. Odlazim iz Masterchefa jer je snimanje emisije produljeno s kraja ožujka na kraj svibnja, a moram biti u Rovinju gdje radim i slagati menije za sezonu - kaže Gretić.


- Ali bio ja u showu ili ne, to će se morati promijeniti jer se jela moraju kuhati sa svježim namirnicama - dodao je.

Njegov odlazak iz kulinarskog showa mogao bi utjecati na odluku još jednog člana žirija, Radovana Marčića.

- Jako mi je žao što Tom više neće biti sa mnom i Matom Jankovićem. Nisam još potpisao ugovor, tako da bih i ja mogao otići, posebno ako dovedu nekoga tko je nestručan. Gretića je teško zamijeniti - smatra Marčić. Gretićevi nasljednici mogli bi biti vlasnica restorana Lidija Kralj ili kuhar David Skoko, koji su gostovali u showu kao “izazivači” natjecatelja.

Kako će se u novoj sezoni uvesti jela stranih kuhinja, navodno bi u žiriju trebao biti kuhar iz inozemstva. Ne zna se ni hoće li Jasna Nanut ostati voditeljica. S Nove TV samo su rekli da će doći do promjene sadržaja emisije.

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala