Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nina Badrić posudila glas u filmu ''Mačak u čizmama''
Epska animirana priča o najsmješnijoj i najdlakavijoj filmskoj zvijezdi osvojila je obožavatelje širom svijeta

Nina Badrić posudila glas u filmu ''Mačak u čizmama''

Foto: Cinestar, Facebook


- Bilo mi je stvarno zadovoljstvo po prvi puta posuditi glas nekom crtanom junaku iako je ponekad bilo izuzetno naporno jer su snimanja trajala i po 7 sati dnevno. Moj zadatak nije bio nimalo lak ako uzmete u obzir da je u originalnoj verziji Kitty oživjela Salma Hayek, te da je trebalo ovoj malenoj mačkici udahnuti karakter koji je već bio zadan - istaknula je Nina.

- Kitty Meka Šapa je sjajna, ženstvena, nježna, hrabra, duhovita, šarmerica i mangup istovremeno, ali na kraju je jedna topla meka mačja dušica koja čezne za ljubavi. Mene je Kitty meka šapa skroz osvojila, a uvjerena sam da će osvojiti i djecu, te sve one koji odluče doći u kino i pogledati ovaj sjajan film - oduševljeno je priznala Nina.

Mačak u čizmama je borac, ljubavnik i odmetnik koji postaje heroj. Krenuo je u avanturu u kojoj mu se pridružuje mudrica Kitty Softpaws i mastermind Humpty Dumpty. U originalu glavne likove igraju Salma Hayek i Antonio Banderas, a u hrvatskoj verziji Nina Badrić i Sven Medvešek zamijenili su hollywoodske zvijezde, piše Dnevnik.hr.

- Želio sam režirati taj film jer sam jednostavno osjećao da taj lik zaslužuje vlastitu priču. Epski zabavnu priču. Malen je, ali hrabar, dramatičan i romantičan. Idealan za veliki film. Mačak je strašno smiješan. Mačak bježi od ruke pravde, iz jednog grada u drugi, ali istovremeno znamo da želi sprati ljagu sa svojeg imena i ispraviti prošlost - objasnio je redatelj filma Chris Miller.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala