Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dodjelu nagrada MTV EMA 2011. vodi Bieberova djevojka Selena
Mlada pjevačica Selena Gomez velikim koracima kreće prema svjetskoj slavi u novoj ulozi voditeljice MTV svečanosti

Dodjelu nagrada MTV EMA 2011. vodi Bieberova djevojka Selena

Mlada pjevačica Selena Gomez, koja je ipak poznatija po ljubavnoj vezi s Justinom Bieberom, nego po svojim pjesmama, ovogodišnja je voditeljica MTV Europe Music Awardsa, koji će se početkom studenog odvijati u Belfastu.

18. dodjela MTV EMA, koja je na rasporedu 5. studenog, po prvi puta će integrirati voditeljicu, u ovom slučaju 19-godišnju Selenu, u show putem različitih ekrana. Selena Gomez biti će centralna točka svih platformi MTV-jeve glazbene svečanosti, a kao voditeljica glavnog showa, nadgledat će sve što se događa na pozornici - nastupe, pobjednike i nezaboravne trenutke večeri. U isto vrijeme, Selena će tijekom showa biti povezana sa fanovima diljem svijeta - od provjeravanja Twittera i prenošenja tračeva iza kulisa do iznošenja vlastitih jedinstvenih komentara na mtvema.com.

- Tako sam uzbuđena što sam voditeljica dodjele 2011 MTV EMA – to je ostvarenje snova! - rekla je Selena Gomez.

Gledatelji mogu glasovati za svoje omiljene EMA izvođače na www.mtvema.com. Kao što je već ranije objavljeno, Lady Gaga vodi u grupi nominiranih za EMA nagradu sa šest nominacija, Katy Perry i Bruno Mars je slijede u stopu sa četiri nominacije. Adele, Justin Bieber i Thirty Seconds To Mars natječu se za tri nagrade svaki. Ostali nominirani za EMA nagrade su Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa i Kings of Leon.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala