Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon 13 godina braka razvode se Will i Jada Smith
Čini se kako je još jedan holivudski brak koji se činio savršenim "pukao po šavovima"

Nakon 13 godina braka razvode se Will i Jada Smith

Foto: PRphotos, Architectural digest

Brak, koji je slovio za jedan od najčvršćih holivudskih brakova, nakon 13 godina došao je svom kraju. Will i Jada Smith se razvode, iako su još prošlog mjeseca pozirali fotografima u sretnom obiteljskom okruženju, kada su otvorili vrata svoje luksuzne vile u Malibuu.

Bračni par Smith još nije službeno potvrdio vijest koju je prenio magazin In Touch Weekly, pa se o razlogu rastave može samo nagađati.

Will (42) i njegova, uskoro bivša, supruga Jada Pinkett (40) imaju dvoje zajedničke djece - Jadena (13)  i Willu (10), pop-zvijezde u usponu.

U posljednjem zajedničkom intervjuu koji su dali magazinu Architectural Digest prije dva tjedna, čuveni glumac je izjavio da su svoj dom gradili bez "mrtvih uglova", i da je prostor kružan kako bi najbolje predstavio njihovu ljubav koja se kreće u beskonačnim kružnim putanjama.


- Za Willa i mene ova kuća je oduvijek bila duhovno okruženje. Željeli smo obiteljsku atmosferu, ručno izrađen namještaj, što prirodnije - dodala je Jada.

Ovo će biti drugi razvod za Willa Smitha koji se 1995. rastao od bivše studentice modnog dizajna Sheree Zampino. Iz tog braka Will ima i 18-godišnjeg sina Treya.

On i Jada vjenčali su se 1997., a na luksuznom vjenčanju nazočilo je samo sto uzvanika. Nedavno, Jada je javno govorila o tome kako se dobrovoljno odrekla velike karijere zbog obitelji, kao i da nikada nije ostvarila želju da postane pjevačica iz istog razloga. Bračni par Smith sljedbenici su Scijentološke crkve, a nedavno su otvorili i akademiju za obrazovanje djece New Village Leadership Academy koja implementira scijentološka učenja u nastavni program.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    Stormblast stormblast @ 24.8.2011. 0:11
    ni ja nisam imala pooojma! ali cudno kak saznajem ovak slucajno za razvod al dobro....mozda je sve to samo podmukli trach.... :/
  • #2
    0 0
    aya aya @ 23.8.2011. 23:03
    Fakat ni ja nisam imala pojma i slažem se Tobom.....njaaaa...scijentolozi...
  • #1
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 23.8.2011. 20:29

    sta? will je pripadnik scijentološke crkve?! wow podosta mi je opo u ocima moram priznat...

    ko nezna o cem se radi evo kratkog videa...

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala