Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dravić, Šerbedžija, Nikolić i Živojinović u filmskom maratonu!
Ovog kolovoza pratite na Klasik TV-u serijale filmova najvećih glumačkih zvijezda iz bivše Jugoslavije

Dravić, Šerbedžija, Nikolić i Živojinović u filmskom maratonu!


Prvi vikend u kolovozu posvećen legendarnoj Mileni Dravić, a tijekom subote i nedjelje bit će prikazano čak dvanaest njezinih filmova. Među njima su i popularne komedije Rad na određeno vreme, Moj tata na određeno vreme i Ljubavni život Budimira Trajkovića u kojima nastupa uz Ljubišu Samardžića, zatim filmovi Živojina Pavlovića Zaseda i Lijepe žene prolaze kroz grad, klasični film Puriše Đorđevića Devojka i prava poslastica, film Branka Bauera Prekobrojna iz 1962. godine, jedan od najranijih Mileninih filmova u kojima igra uz Ljubišu Samardžića i Borisa Dvornika.

Drugi kolovoški vikend ima naglašeniji akcijski karakter jer je rezerviran za filmove s legendarnim Batom Živojinovićem. Imat ćete ga prilike vidjeti u vrlo različitim izdanjima, od klasičnih akcijskih, poput one u posljednjem partizanskom spektaklu Veliki transport ili pak u jednom od ranih Bulajićevih filmova Uzavreli grad. Uloga kauboja u filmu Pas koji je voleo vozove Gorana Paskaljevića već predstavlja odmak od klasičnog Bate, a posebna je atrakcija zafrkantski nastup u ulozi Trokrilnog koji u filmu U raljama života demonstrira kako to Srbi rade one stvari.


Vikend 20. i 21. kolovoza na Klasik TV-u zauzimaju filmovi s Draganom Nikolićem, a među klasicima koji će biti prikazani izdvajamo kultnu komediju Slobodana Šijana Ko to tamo peva i dva filma nastala kao spin off ratne serije Otpisani s Prletom i Tihim. Bit će prikazana i nekoć popularna komedija Balkan ekspres te odlična nostalgična komedija Tri karte za Holivud, dok recentniji dio Nikolićeve filmografije predstavljaju izvrsna drama Bure baruta i tragikomična Urnebesna tragedija Gorana Markovića.


Posljednji vikend u kolovozu donosi sedam filmova Rade Šerbedžije i nikako ih ne bi trebalo propustiti. Bit će to prilika da u samo dva dana vidimo neke od njegovih najboljih glumačkih ostvarenja poput onog nekonformističkog liječnika u filmu Gorana Markovića Variola Vera, zatim odličan nastup u krimiću Zorana Tadića San o ruži te upečatljive role u filmovima kultnog Žike Pavlovića Hajka i Crveno klasje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala