Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uwe Boll ostao bez 46.000 € u Zagrebu, okrivio Jadran Film
Najlošiji redatelj svih vremena tvrdi da je postao žrtva kriminala, a za krađu sefa je okrivio Jadran Film

Uwe Boll ostao bez 46.000 € u Zagrebu, okrivio Jadran Film

Bez njemačkog redatelja Uwe Bolla svijet ne bi bio isti. Bilo da mrzite ili volite njegove filmove, poput ostatka online zajednice koja je podijeljena po tom pitanju, jednostavno se morate nasmijati njegovim anegdotama s medijima. Nedavno je tako Boll izjavio kako je nagrađivani i hvaljeni film "The Tree of Life" Terrence Malicka "sranje" te kako je Lars von Trier "retardiran".

Boll se naravno upustio i u raspravu vezanu uz svoju izjavu, te je objasnio kako usprkos svim predivnim vizualima koje je Malick spreman napraviti, film ne pruža ništa osim toga, te je zbog toga "sranje". Isto tako, Boll se obrušio i na Seana Penna u "The Tree of Life", opisujući njegovu ulogu kao nepotrebnu i smiješnu - kao da hoda sam sa sobom u krug u liftu.



Boll je inače, uz legendarnog Ed Wooda, drugi najspominjaniji najlošiji redatelj svih vremena s nizom loših filmova poput "Alone in the Dark", "BloodRayne", "Postal", "Far Cry" te "Max Schmeling" - priča o njemačkom boksaču, koja je snimana u Zagrebu pod okriljem Jadran Filma. Boll je odlučio u Zagrebu snimiti i treći nastavak filma "Bloodrayne:The Third Reich", još jedan u nizu loših projekata, nakon kojeg je Boll izjavio kako je u Hrvatskoj postao žrtva kriminala i loših producenata.

Naime, tokom snimanja, navodno mu je iz glavnog ureda ukraden sef u kojem se nalazilo čak 46.000 €. U razgovoru s stranicom Shockya.com, Boll je za sve okrivio hrvatski Jadran Film, o kojem je ispričao kako su ga prevarili i razočarali, čak je natuknuo da oni vjerojatno stoje iza krađe sefa s novcem.



Boll se osvrnuo i na kvalitetu nekoć popularnog filmskog studija i producentske firme Jadran Film; "Radili su sve samo zbog plaće, nisu se iskazali i bio sam stvarno razočaran s njima. Vrlo vjerojatno je krađa bila posao iznutra, jer tko bi drugi znao gdje se nalazi sef, sve je izgledalo namješteno".

Boll je isto tako opisao Zagreb kao lijep grad iznutra, ali kada izađeš van grada, postaje teško, vrlo vjerojatno misleći pritom na uvjete snimanju.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala