Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Justin Timberlake i Jessica Biel obnovili svoju staru ljubav?
Justin, osim što je napravio preobrat u ljubavi, odlučio je poraditi i na karijeri, postao je kreativni strateg Myspace-a

Justin Timberlake i Jessica Biel obnovili svoju staru ljubav?

Foto: PR Photos

Pjevač i glumac Justin Timberlake odnedavno je postao i kreativni strateg socijalne web stranice "Myspace". Myspace, koji je nekoć bio najpopularnija social networking stranica, sada je zaboravljena i nedefinirana, a koju novi vlasnici Specific Media, nakon prodaje, namjeravaju usmjeriti u nove vode.

- Još uvijek postoji potreba za mjestom gdje fanovi mogu sudjelovati u raspravama sa svojim najdražim bendovima, pjevačima, gdje mogu slušati glazbu, gledati video i otkrivati nove stvari te se jednostavno povezivati. Myspace ima potencijal postati takvo mjesto - optimistično je izjavio Timberlake te time ukazao na svoje ciljeve kao kreativac u Myspaceu.


Isto kako je napravio preobrat u karijeri, izgleda da je odlučio poraditi i na svojoj staroj ljubavi, glumici Jessici Biel. Par se razdvojio u ožujku ove godine, a sada si žele dati još jednu šansu.
- Par si je nakon niza dugih razgovora odlučio dati novu šansu. Jessica mu se želi vratiti, a Justin je shvatio kako samački život nije ono što on želi - izjavio je izvor blizak paru koji je već nekoliko puta viđen zajedno na nekoliko lokacija, što definitivno upućuje na obnavljanje njihove stare veze.


Istaknimo i kako je smiješna strana priče Timberlakea i Myspacea, to što je Timberlake u filmu "Social Network" utjelovio lik Seana Parkera, koji je imao prste u počecima Facebooka. Ironično, Sean Parker je izložio hrpu činjenica o lošim potezima Myspacea u posljednje vrijeme.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala