Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


58. Pulu čekaju brojni koncerti i besplatne projekcije
Osim Gabi i Matije Dedića, glazbene apetite će pokušati zadovoljiti Belfast Food, Overflow, Psihomodo Pop...

58. Pulu čekaju brojni koncerti i besplatne projekcije

Foto: pulafilmfestival.hr

Ove će godine Festival igranog filma u Puli, pored filmskog biti i glazbeno središte, barem u razdoblju od 9. do 23. srpnja. Sanela Omanović, koordinatorica glazbenih programa Festivala, predstavila je raznolik glazbeni program koji će brojnošću i raznolikošću pokušati zadovoljiti glazbene apetite Puljana i pulskih gostiju. Povodom otvorenja Međunarodnog programa, u subotu 9. srpnja,  nastupat će  Belfast Food. Sljedeći dan, u nedjelju, 10. srpnja,  za sve željne neukrotivog cupkanja nogama i povremenog skakanja na uspješnice prvog i buduće uspješnice drugog albuma nastupa sastav pod nazivom TutanKhamon Space Machine.


Za večernje opuštanje uz prizvuk swinga, dixia, bluesa i tradicionalnih jazz standarda, karizmatični Sick Swing Orchestra na istoj će pozornici, u ponedjeljak 11. srpnja, uz violinu, saks, klarinet, gitaru, kontrabas, bubanj, i klavir izvesti dio bogatog repertoara iz svoje dvanaestogodišnje karijere. Posljednji termin u pretprogramu, 12. srpanj, rezerviran je za lagani i profinjeni prizvuk soul i virtuoznih jazz obrada na klavijaturama Kristiana Terzića, njegovog tria i zavidnih vokalnih mogućnosti Tashe.

Na dan Svečanog otvorenja Nacionalnog programa, 16. srpnja u Areni, na Forumu će se u sklopu svoje hrvatske turneje predstaviti Simfonijski orkestar mladih iz Strasbourga - sedamdesetak članova ovog orkestra čine izvođači u dobi od 15 do 30 godina, a prezentirat će svoje inačice uspješnica filmske glazbe.

17. srpnja će se u Circolu održati dva koncerta: u 20 sati u dvorani festivalskog centra s posebnim zadovoljstvom predstavlja Večer filmske glazbe gdje će punih sat vremena glazbeno i emocionalno oduševljavati Gabi Novak, čija je karijera često bila vezana za film, uz klavirsku pratnju Matije Dedića. U 23.30h  Riječanke  E.N.I.  svojim će glazbene, ali i scenske zavidne mogućnosti zabavljati publiku dobro znanim hitovima. Koprivničko-varaždinski četverac Overflow, koji je nedavno izdao sa svih strana svijeta hvaljeni album Hit me – po prvi će ga put promovirati u utorak, 18. srpnja. 20. srpanj je rezerviran za grupu The Beatles Revival Band, a po prvi put u Puli, u petak 22. srpnja, će se predstaviti zagrebački rock bend Cry Babies.


Za kraj glazbenog programa, 23. srpnja u Circolu će nastupati Soulfingersi -kraljevi soula i funka, a na Forumu će u ponoć nastupati jedinstveni i neponovljivi Psihomodo Pop.

Spomenimo kako paket ulaznica kojim će se moći ući na sve projekcije stoji 120 kuna, a cijena pojedinačne ulaznice koja omogućuje gledanje dviju projekcija jest 15 kuna. Izuzetak su 19. i 23. srpanj kada će cijena ulaznica biti 30 kuna radi projekcija kino hitova (19. srpnja Harry Potter i darovi smrti 2, a 23. srpnja filmovi Auti 2 i Kapetan Amerika: prvi osvetnik). Svi filmski programi izvan Arene potpuno su besplatni.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala