Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drugu završnu večer INmusic-a začinio Caveov Grinderman
Hip hoperi Cypress Hill publici podarili nostalgične old school hitove poput "Insane in the Brain", "Dr. Greenthumb"

Drugu završnu večer INmusic-a začinio Caveov Grinderman

Foto: T-Mobile INmusic

Početak druge, ali i završne večeri INmusic festivala na zagrebačkom Jarunu energično je otvorio bosanskohercegovački bend Dubioza Kolektiv. Izveli su naravno hitove poput Recesije, Blama, Waltera, a veliko iznenađenje je bilo kada se bendu na pozornici priključio i Saša Lošić i to na pjesmi "Vidi, vidi, vidi". Dubioza Kolektiv, osim što je zagrijala pozornicu Cypress Hillu, svoju vjernu publiku nagradila je i pjesmama s novog albuma koji se očekuje u rujnu.


Dobro poznati i nostalgični hitovi poput "Insane in the Brain", "Just Kill A Man", "Dr. Greenthumb", "Rock/Rap Superstar"... američkih hip-hopera Cypress Hill, definitivno su rasplesali i uzdrmalii Jarun. Pjevač Cypress Hilla osim što je publiku poticao da 'poludi', nije štedio ni na komplimentima te je kazao kako su ga oduševile lijepe domaće djevojke, a i kako im je ovo prvi, ali sjajan susret s Hrvatskom.


Brojnu publiku je ipak najviše zaintrigirao novi projekt "propovjednika" Nicka Cavea kojem je INmusic već poznato mjesto jer je prije tri godine već nastupio s kolegama iz Bad Seedsa. Sada se predstavio s Grindermanom i dva albuma koja su nastala u posljednjih pet godina. Njegov energičan, nekima iznenađujuć, ali karizmatičan nastup bio je popraćen velikim ovacijama, a publiku je ostavio i više nego zadovoljnom. Neki bi rekli kako je pridobio svu pažnju festivala, ali Nick Cave je svakako opravdano otišao kao najveća zvijezda druge večeri.


Spomenimo i kako je publika podjednako uživala i u The Streetsima i 'spoken word' repanju Mikea Skinnera, a prije njih su nastupili i TV On The Radio koji su bez obzira na preklapanje satnice privukli veliki broj ljudi. Energična, plesna i eklektična glazba doista je razbacala sve prisutne. Spomenimo tu i nastupe Trički, mladog i perspektivnog Luke Belanija, dobro poznatog Elementala, dok su ljubitelji metala došli na svoje uz grupu Mastadon koja je nastupila na tzv. hidden stageu.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala