Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iako slabe volje, favorit Goran Kos novi je pobjednik HTZ-a!
Ulični svirač potukao je 17-godišnju Marcelu Oroši u finalu showa "Hrvatska traži zvijezdu"

Iako slabe volje, favorit Goran Kos novi je pobjednik HTZ-a!

Foto: RTL

Nakon tri  mjeseca, pet tisuća prijavljenih kandidata, u finalu ih je bilo ostalo samo dvoje, no samo je jedan ovogodišnji pobjednik HTZ-a. U oštroj konkurenciji, 23-godišnji Goran Kos, odlukom glasača i njihovih telefonskih poziva, trijumfirao je u trećoj sezoni glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu. U finalu se borio s 17-godišnjom Marcelom Oroši, koja je suvereno vladala scenom i izvukla sav svoj talent na površinu, no nažalost nije uspjela nadjačati Gorana.

- Vrijeme showa ću pamtiti po tome što su mi se počeli ostvarivati snovi. Nedostaje mi da sviram iz gušta na ulici. Ovo mi je jedno od najboljih iskustava u životu - rekao je Kos prije prvog nastupa i izvedbe pjesme Wish You Where Here grupe Pink Floyd. Tijekom emisije izveo je još Jesen u meni Parnog valjka i You Found Me grupe Fray, u kojima je briljirao.

- Goran Kos traži svoj identitet, slabe je volje, no Hrvatska ga je prepoznala kao jednog od favorita. Marcela je oličenje onog što se traži, vedra je i vesela - komentirao je Fox na početku finala showa.

Marcela je otpjevala Tek je 12 sati grupe E.T., Simply the Best Tine Turner i You Ought to Know Alanis Morissette.

Nakon što su otpjevali po tri pjesme, Marcela i Goran izveli su pjesmu Što me noćas odaješ koju je za pobjednika showa napisao Ante Pecotić. Marceli je tijekom izvedbe te pjesme pukla haljina. Tony joj je kroz smijeh rekao da će zbog toga sigurno pamtiti finale showa.

- Volio bih da oboje pobijedite. Dobri ste i dragi oboje - rekao je Tony, no eto, na vrhu je bilo mjesta samo zbog jednoga.

Vrijeme će pokazati hoće li Kos krenuti stopama Bojana Jambrošića i Kim Verson, pobjednika iz prijašnjih sezona koji polako, ali sigurno grade karijeru. Ovogodišnji pobjednik HTZ-a također dobiva ugovor s Dallas Recordsom kao i snimanje albuma prvijenca.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala