Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Franka Batelić odlazi u Ameriku na godinu i pol dana
U Hrvatskoj sam percipirana kao zgodna mlada cura, što mi je ponekad veliki teret, kaže mlada pjevačica

Franka Batelić odlazi u Ameriku na godinu i pol dana


Franka Batelić, mlada pop-zvjezda, iznikla u jednom od reality izbora NoveTV, pozdravlja se sa hrvatskom glazbenom scenom i odlazi, baš kao što je to jednom davno napravila i Tajči, preko "bare". Franka je u američkom Bostonu uspjela proći audiciju za vokalne izvođače na Berklee College of Music, gdje planira ostati sljedećih godinu i pol dana, piše Jutarnji list.

- Lani sam tamo bila na ljetnom semestru i jako mi se svidjelo. Tamo je velika konkurencija, kad te netko pohvali, postaneš svjestan da uistinu nešto i vrijediš. Te američke pohvale su mi baš trebale jer sam u Hrvatskoj, nažalost, percipirana kao zgodna mlada cura koja nešto pjeva i pleše, što mi je ponekad velik teret jer mislim da mogu i znam više - kaže pjevačica Ruže u kamenu i Možda volim te, priznavši kako je dugo razmišljala da li da opet ode u Ameriku.


- Sam studij traje četiri godine, ali ljudi tamo odlaze na jedan, dva ili tri semestra, onoliko koliko smatraju da im je potrebno. Za sada sam isplanirala da odem na tri semestra, dakle studentsku godinu plus ljeto. No, vidjet ću kako će se stvari razvijati, možda ostanem i dulje - ispričala je pobjednica četvrte sezone Plesa sa zvijezdama.

No, Franka se nada kako će uspješno sa školom spojiti i svoju glazbenu karijeru. Užurbano radi na dovršavanju skladbi za svoj novi album što bi se za koji tjedan trebao pojaviti na tržištu, a nove pjesme sa svojim će bendom predstaviti na jadranskoj turneji u srpnju.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala