Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: R. Sambora Hrvatsku smatra bizarnim mjestom
U intervjuu za čikaški radio, gitarist Bon Jovija usporedio je Hrvatsku sa Uzbekistanom, nazvavši ih "bizarnima"

VIDEO: R. Sambora Hrvatsku smatra bizarnim mjestom

Uoči dolaska na maksimirski stadion, gdje će grupa Bon Jovi nastupiti 8. lipnja, gitarist Richie Sambora dao je intervjuu u kojem je pokazao da o našoj zemlji nema lijepo mišljenje, piše net.hr

Iako se nije ni potrudio saznati na kakvim će mjestima svirati tijekom svoje turneje The Circle Tour, Sambora se osjetio adekvatnim svrstavati Hrvatsku u kategoriju 'bizarnih zemalja'.

Naime, u intervjuu kojeg je dao jednog čikaškoj radio-postaji, Sambora, koji je upravo izašao iz rehabilitacijske klinike, govorio je o mjestima koja će posjetiti u sklopu svoje turneje.

- Obožavam svoj posao i nastupamo po zaista velikim stadionima. U Europi sviramo na 30 stadiona, a idemo čak i na bizarna mjesta poput Hrvatske i Uzbekistana - kazao je gitarist, na što je djevojka razjapila usta te ga priupitala kako izgleda backstage ili toalet u zemljama poput Hrvatske.

- Nisam još nikad bio tamo. Hrvatska će mi biti novo iskustvo - slegnuo je Sambora ramenima. Inače, Bon Jovi je Zagreb izabrao kao prvi grad europske turneje, a spavat će u hotelu Esplanade kojeg 'krasi' pet zvjezdica.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #10
    0 0
    fox89 fox89 @ 8.6.2011. 10:35
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. WIN!
  • #9
    0 0
    pantelija pantelija @ 8.6.2011. 10:21

    Pogledah video na silu. Ulizivačka kokoš koju je pomalo mučno gledati, i koja je, uzgred, zaboravila gornju usnicu doma, zapravo je svemu kriva :)

    Pita mudrica kakvi su wc-i na bizarnim mjestima poput Hrvatske. Vjerojatno zato što iz ovog ili onog razloga u njima provodi svoja najkreativnija razdoblja. Well they are certainly better then one where you lost your virginity baby.

    Doduše, ni mi ponekad nemamo neka visoka mišljenja o dalekim malim i nepoznatim zemljama poput nekih od -stanova.

    A Sambora...teško mi je prosuditi je li to bilo podcjenjivačko mišljenje o našoj velekulturnoj i čistoj zemljici ili je to više bilo u kontekstu egzotičnog, kako neki napisaše.

    No moram naglasiti kako naš prosječan (3) pohađač viših razreda osnovne škole daleko više zna o svemu (pa i o drogi :) od njih dvoje zajedno...

  • #8
    0 0
    aya aya @ 7.6.2011. 22:30
    Slažem se nioM, bit će da niste pogledali video, nego samo (ako i to) pročitali članak. Nije da je Sambora baš nešto bistro ispao (ne branim ga, nemojte me krivo shvatit'), ali ona zblajhana tuka, koja ga kao intervjuira...no comment. America is the land of opportunities....for everyone.....pa i za tuke k'o što je ona. 
  • #7
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 7.6.2011. 22:02

    amer...

    mislim da je bilo koji drugi komentar suvisan...

  • #6
    0 0
    gorlock gorlock @ 7.6.2011. 20:49

    Evo nešto prigodno za Bon Jovi......

Pogledaj sve komentare (10)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala