Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmu Sumrak saga: Pomrčina 8 nominacija za MTV nagrade
I pjevač Justin Bieber našao se u utrci za MTV filmsku nagradu zahvaljujući filmu "Never Say Never 3D"

Filmu "Sumrak saga: Pomrčina" 8 nominacija za MTV nagrade

Foto: PR Photos, MTV

Objavljene su nominacije za godišnje filmske nagrade MTV-ja. Osim očekivanog trijumfa filma "Pomrčina" iz sage "Sumrak" s čak osam nominacija, u utrci se prvi put našao i 17-godišnji Justin Bieber zahvaljujući filmu "Never Say Never 3D"

- Hvala svima s MTV-ja. Ovo je film o mom životu i životima članova mog tima. Napravili smo ga s namjerom da inspiriramo ljude i zahvalni smo na njihovom odazivu. Sviđa se čak i onima koji ga sve mrze - izjavio je Bieber.


Među nominiranima za najbolji film osim "Pomrčine" su i "Početak" koji ukupno ima sedam nominacija, "Harry Potter i Darovi smrti: Prvi dio" (ukupno šest nominacija), "Društvena mreža" (ukupno pet nominacija) i "Crni labud" (ukupno četiri nominacije).

Robert Pattinson i Taylor Lautner ('Pomrčina') natječu se u kategoriji najboljega glumca s Jesseom Eisenbergom ('Društvena mreža'), Danielom Radcliffeom ('Harry Potter i Darovi smrti: Prvi dio') i Zacom Efronom ('Charlie St. Cloud').


Za najbolju glumicu su nominirane: Kristen Stewart ('Pomrčina'), Emma Watson ('Harry Potter i Darovi smrti: Prvi dio') i oskarovka Natalie Portman ('Crni labud'). Za najimpresivniju filmsku scenu natječu se: Justin Bieber ('Never Say Never 3D'), James Franco ('127 sati'), Leonardo DiCaprio i Ellen Page ('Početak').

Pobjednici će biti proglašeni na svečanosti u Los Angelesu 5. lipnja, a tada će im biti uručene i nagrade Zlatne kokice, dok će domaćin će biti komičar Jason Sudeikis.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala