Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Two and a Half Men nastavlja bez Charlie Sheena
Činjenica kako u seriji više nema Sheena, koja je i poznata po njegovom liku, fanove neće previše oduševiti

Serija "Two and a Half Men" nastavlja bez Charlie Sheena

Chuck Lorre, tvorac serije "Two and a Half Men", nastavlja sa serijom, ali bez Charlie Sheena u glavnoj ulozi - lika Charlesa Francisa "Charlie" Harpera, hedonista, latentnog alkoholičara i vjerojatno jedinog razloga zašto je ova serija ikada i bila popularna te trajala punih 8 sezona. Isto tako, uz nove promjene, Lorre namjerava dati Jon Cryeru (koji u seriji glumi Charlievog brata kiropraktičara Alana Harpera) puno veću ulogu, uz za sada još nepoznatog novog lika, kojeg namjerava uvrstiti u nove nastavke.


Što se zapravo dogodilo? Sheen je godinama pričao kako je nezadovoljan honorarom za glumu u seriji te je u nekoliko navrata prijetio kako će otići iz serije. No, to se nije dogodilo jer su mu producenti svaki put povećali iznos honorara. U siječnju ove godine, CBS je objavio kako se serija prestaje snimati na kraće vrijeme, jer je Charlie Sheen krenuo s tretmanom odvikavanja od droga, te samim time, nije u mogućnosti glumiti u istoj. Od tada pa do danas, Charlie Sheen je izjavljivao uglavnom negativne komentare vezane uz seriju i njegove tvorce. Sheen je pak otpušten iz serije te je nastavio davati izjave i raskrinkavati loš odnos producenata prema talentu. Svojem dotadašnjem prijatelju u seriji, glumcu Jon Cryeru izjavio je putem medija kako je "izdajica i trol".


Kako će serija nastaviti i u kojem kreativnom smjeru ide, nepoznato je, no ukoliko nema Sheena u seriji, koja je i poznata po njegovom liku, fanovi vrlo vjerojatno neće biti previše oduševljeni. U međuvremenu, Sheen je tužio Lorrea i Warner Brothers za 100 milijuna dolara te je često izjavljivao kako bi se vrlo rado vratio u show, ukoliko se neke stvari promjene. No, nije poznato je li je to mislio ozbiljno ili je to još samo jedna od njegovih torpedo-pseudo izjava.

Među poznatim imenima koja se spominju za potencijalnu novu mušku ulogu u seriji su Woody Harrelson, Jeremy Piven pa čak i Bob Saget.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala