Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Taylor Lautner kao srednjoškolski Jason Bourne
Snimanje 'Sumraka' privodi se kraju, a Lautner, koji ima novi film 'Otmica,' kaže kako će biti suza zbog završetka sage

VIDEO: Taylor Lautner kao srednjoškolski Jason Bourne

Foto/Video: PRphotos, MTV

Izgleda kako će transformacija Taylora Lautnera od dječaka iz susjedstva do nabildanog frajera za ulogu Jacoba Blacka biti zgodan dodatak nakon što Sumrak saga završi 2012. godine.

Devetnaestogodišnji 'lomitelj srdaca' pokazao je istrenirano tijelo i odlične borilačke vještine u akcijskom trileru Abduction (Otmica), koji u kina dolazi ove jeseni.

U filmu Lautner glumi srednjoškolca s mračnom tajnom, no ovog puta se ne bori protiv požude, vampira ili punog mjeseca, već protiv osoba za koje je vjerovao da su mu roditelji i mutnih tipova koji ga žele ubiti.

Čini se kako je film svoju inspiraciju našao u agentu Jasonu Bourneu, samo u srednjoj školi. Ovo je prva velika uloga za mladog Lautnera nakon sage Sumrak, a redatelj Otmice, John Singleton, kaže kako je glumac ulogu shvatio jako ozbiljno.

-  Mislim kad ljudi vide film, da će vidjeti zrelijeg Taylora. Radi stvari koje dosad nikada nije radio. Duhovit je i karizmatičan - rekao je Singleton.

Opraštanje od sage Sumrak

Taylor Lautner trenutačno snima finale Sumraka i priznaje kako će mu biti teško oprostiti se od filmske franšize koja mu je pokrenula karijeru.

- Bit će podijeljenih emocija, zasigurno. S jedne strane doći će olakšanje. Dobit ću slobodno vrijeme, moći ću provesti više trenutaka sa obitelji i prijateljima. No, s druge strane, biti će čudno - kaže mladi Taylor.


Ne veseli se završetku snimanja i opraštanju od filmske ekipe s kojom je proveo mnogo vremena proteklih godina.

- Nitko to sad neće priznati, ali garantiram vam kako će biti suza - kaže.

Prvi dio dvodijelnog filma The Twilight Saga: Breaking Dawn trebao bi u kina stići 18. studenog.

 J.K.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala