Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan u ulozi ubijene supruge Romana Polanskog?
Sharon Tate jedna je od žrtava ubojstva obitelji Manson, u filmu "Eyes of a Dreamer" utjelovit će ju Lohan

Lindsay Lohan u ulozi ubijene supruge Romana Polanskog?

Foto: PR Photos

Lindsay Lohan trenutno je u pregovorima za ulogu glumice i bivše žene Romana Polanskog, Sharon Tate, koja je jedna od žrtava ubojstava obitelji Manson. Lohan bi trebala glumiti u filmu o Charlesu Mansonu "Eyes of a Dreamer" kojeg ovog ljeta planira režirati fotograf Tyler Shields. Općepoznata je činjenica kako se u Hollywoodu nikada ne snima samo jedan film po istoj temi, pa se tako i o ubojici Charlesu Mansonu trenutno rade čak tri projekta.


"Eyes of a Dreamer" je film, za koji redatelj Tyler Shields kaže kako će ići "skroz do kraja" u rekonstrukciji ubojstava Sharon Tate te drugih žrtava, koje je obitelj Manson učinila. Shields je već prije surađivao s Lohan kroz fotografije, a kada joj je predložio da utjelovi Sharon Tate, Lohan je doslovno uskočila u tu ulogu.

- Sharon Tate je bila filmska zvijezda, tako da za njenu ulogu želim nekoga tko je prolazio kroz određeni dio medijskog linča i pažnje. Mislim da to svakako ima veze jedno s drugim - izjavio je Shields konkretizirajući svoj odabir tj. Lohan za tu ulogu.


Inače, Sharon Tate je bila udana za Romana Polanskog te je s njim bila trudna osam i pola mjeseci, kada je 1968. godine ubijena zajedno s još četiri osobe u obredu pratioca (tzv. obitelji) Charlesa Mansona. Policija je pronašla jednu osobu ubijenu u autu parkiranom ispred kuće. U kući su pak pronašli tijela Sharon Tate i njene prijateljice, koje su bile povezane konopcem oko vrata. Gotovo sve žrtve bile su višestruko izbodene, a Sharon Tate je bila izbodena čak 16 puta, od kojih je samo 5 bilo fatalno za njen život. Njezin muž Polanski, bio je obaviješten o smrti svoje žene dok je bio na setu novog filma. Njihovo nerođeno i ubijeno dijete, Polanski i roditelji Sharon Tate posthumno su nazvali Paul Rickard Polanski.


Postavlja se pitanje je li uopće potreban takav film koji u detalje razrađuje stravična ubojstva koja su učinili Mansonovi sljedbenici. No isto tako, pitanje je hoće li se film s Lohan uopće snimiti, jer je plan početka snimanja zakazan za sredinu srpnja, kada Lohan ima novo sudsko ročište, kojima nikad kraja.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala